Drammensgruppa inviterer til besøk på Drammensbadet mandag 2. april

Vi besøker Drammensbadet mandag 2. april kl 1030. :-)

Påmelding er åpen.

Aktiviteten passer for familier med barn i alle aldre.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Mandag 2. april fra kl 1030-1330 besøker vi Drammensbadet. Vi skal hygge oss sammen med bading og felles pizza lunsj kl 1130.

Ta med: Badetøy, håndkle og 20 kroner til garderoben. Lunsj ordner vi.

Oppmøteplass: Kl 1030 utenfor Drammensbadet. Ledere står med røde ballonger. Her har vi en felles hilse runde.

Har du ikke bil og trenger skyss fra oppmøteplassen? Skriv det i beskjedfeltet når du melder deg på. Det pleier å løse seg greit ved at vi fyller opp privatbilene og at den som sitter på deler på drivstoffutgiftene. En forutsetning for å få skyss er imidlertid at du har vært med oss tidligere slik at vi kjenner deg litt fra før.

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr 30,- pr familie. Betales kontant ved fremmøte, gjerne i en konvolutt merket med navnet ditt. Er prisen mer enn du klarer akkurat nå legger du bare litt mindre i konvolutten, det går helt fint. Har du derimot god økonomi og er med mest for det sosiale, er du som vanlig velkommen til å betale litt mer enn den foreslåtte deltakerprisen.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld deg og dine på. Benytt gjerne beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget statustekst på skjermen din om du er på ønskelisten. Vi bekrefter påmelding innen lørdag 31.mars kl 2000. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss havner i folks spamfilter. Da blir den liggende som søppel/reklame e.l. hos mottaker).

Når du står på ønskeliste, vet vi at du også gjerne vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses.

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen leder Annette og Inger

IOGTs Enestående familier Drammen

Informasjon

Dato

2. april 2018

Klokkeslett

10:30 - 13:30

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn Annette Skaugerud

Telefonnummer 97603546

E- post  drammen@enestaaendefamilier.no

Sted

Drammensbadet

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: kr 30 per familie

Start: 29. mars
13:25
Slutt: 30. mars
21:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding