Drammensgruppa inviterer til artig dag på Lekeland og Megazone søndag 25. februar

Drammensgruppa inviterer til en morsom dag på Lekeland og Megazone for de litt større barna.

Vi ønsker gamle og nye deltakere velkommen.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Søndag 25. februar inviterer vi til en artig dag for små og store på Lekeland/Megazone i Drammen.  

Oppmøteplass: Kl 14:45 på parkeringsplassen utenfor Lekeland Drammen. Her tar vi en presentasjonsrunde og får mer informasjon om hva som skjer denne dagen, og vi går deretter samlet inn. Leder vil være godt synlig med gul vest. 

Vi har leid et eget rom inne på Lekeland i 2 etasje. Der kan vi voksne sitte og snakke og bli litt kjent mens barna leker. Vi tenker at det er godt å bygge nettverk med andre foreldre også ofte er alene med barna sine.

Vi får servert pølser, brus, kake og kaffe.

For å unngå kjøpepress ser vi helst at vi unngår kjøp i kiosken denne dagen, ihvertfall under arrangementets tid.

Viktig informasjon: Av hygieniske årsaker må alle ha på sokker både barn og voksne.

Da megazone er et laserspill er det aldersgrense 9 år for denne aktiviteten, yngre barn kan leke og ha det gøy inne på Lekeland. . Da vi har booket tid på megazone fra 1530-1600 er det viktig at de som skal være med møter på vårt rom i 2 etg. kl 1525 slik at de får være med på aktiviteten.

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr 30,- pr familie. Betales kontant ved fremmøte, gjerne i en konvolutt merket med navnet ditt. Er prisen mer enn du klarer akkurat nå legger du bare litt mindre i konvolutten, det går helt fint. Har du derimot god økonomi og er med mest for det sosiale, er du som vanlig velkommen til å betale litt mer enn den foreslåtte deltakerprisen.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld deg og dine på. Benytt gjerne beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget statustekst på skjermen din om du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss havner i folks spamfilter. Da blir den liggende som søppel/reklame e.l. hos mottaker). Vi gir beskjed innen 22. februar om du har fått plass.

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn.

Når du står på ønskeliste, vet vi at du også gjerne vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes et nytt passord umiddelbart til din epostadresse.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. 

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen leder Annette og Inger

IOGTs Enestående familier Drammen

Informasjon

Dato

25. feb 2018

Klokkeslett

14:45 - 17:30

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn Annette Skaugerud

Telefonnummer 97603546

E- post Drammen@enestaaendefamilier.no

Sted

Lekeland Drammen

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 30.- per familie

Start: 20. februar
17:00
Slutt: 23. februar
20:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding