Drammensgruppa inviterer til å være kreative med leire, onsdag 30.november

Drammensgruppa gjør noe de aldri har gjort før -blir du med du også?

Nye og "gamle" familier er like velkomne :)

Aktiviteten passer for familier med barn som er interessert i å lage noe fint i leire.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Onsdag 30. november skal vi være på Fjell Skole. Vi skal hygge oss sammen et par timer, bli kjent og prøve oss litt på et ukjent materiale, for noen.

Vi er ferdig ca. kl.19.30 og da har alle vært med på rydding og vasking etter aktiviteten.

Ta med deg: 

  • Vannflasker
  • Termos med kaffe/te
  • Matpakke,- hvis dere ikke rekker å spise middag før aktiviteten.

Skolen er så snille å stå for alt av materiale og utstyr vi trenger. 

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange hos oss har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn under hele aktiviteten. Flott om forelder og barn sitter sammen og kan lage noe sammen for eksempel. 

Oppmøte: Kl. 17.00 utenfor inngangen til skolen, som er nærmest fotballbanene. Aktivitetslederen har rødt handlenett og er lette å få øye på. Kom tidsnok, slik at vi ikke må vente ute i lang tid.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv som voksen og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig etter endt påmeldingsfrist.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Du hører fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall eller lignende klarer å få med deg og dine også.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du glemt passordet og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging.

Vi minner om: Aktivitetstilbudet Enestående familier er primært for foreldre som bor alene med / ofte er alene med sine barn / tenåringer. Tilbudet er helt alkoholfritt, til glede for store og små. På alle aktiviteter gjennom året er det slik at alle kommer alene med barna sine. Mye av poenget med å være med, er å bli kjent med andre voksne som også er mye alene med barna sine og utvide familiens nettverk. Alle som er med forventes å bidra med positivitet slik at aktiviteten blir hyggelig :)

Jeg gleder meg!

Vennlig hilsen Wibecke

Frivillige aktivitetsledere i IOGTs Enestående familier Drammen

Informasjon

Dato

30. nov 2022

Klokkeslett

17:00 - 19:30

Kontakt aktivitetsansvarlig

Wibecke

924 53 288

drammen@enestaaendefamilier.no 

Sted

Fjell skole

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 0

Start: 23. november
19:00
Slutt: 29. november
16:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding