Campinghytteferie på Gon i Larvik

Gode sommerminner lages sammen. På en enkel kai.

I mange somre har Enestående familier tilbudt nettfri campinghytteferie for en billig penge på vakre Gon camping utenfor Larvik. Stedet eies av Larvik Juvente (Juvente er IOGTs ungdomsorganisasjon) og er en alkoholfri campingplass.

Ferietilbudet har vært en kjempesuksess - kanskje er det nettopp deg og dine barn som skal være med i år?

Ferie er viktig for både barn og voksne, men for mange som er alene med barn kan det være vanskelig både praktisk og økonomisk å få til noe ferie hjemmefra. For noen kan det også være litt utfordrende å reise alene til et fremmed sted. Benytter du deg av dette tilbudet, vet du at det er andre voksne og barn fra Enestående familier i campinghyttene rundt deg som skal feriere der akkurat de samme dagene som dere :)

Vi har booket de fire røde campinghyttene på Gon camping uke 27, 28 og 29. Se lenger ned her hvordan ukene deles opp i puljer.

I tillegg til familiene i hyttene rundt deg, vil også en sommervert være tilstede hele tiden. Denne bor i 2. etasje i huset på campingplassen. Sommerverten er frivillig leder i Enestående familier, har også med egne barn og vil sørge for at alle raskt møter hverandre og blir kjent. Du kan blant annet regne med å bli invitert med på grilling på den store tønnegrillen allerede første kvelden. Sommerverten legger også til rette for felles hygge på svaberg eller den nydelige stranda, men ganske uforpliktende så du kan kjenne deg fri til å bruke disse feriedagene akkurat slik du og dine ønsker.

Det vil være litt forskjellig utstyr tilgjengelig for lån i hver hytte, blant annet krabbefiskesnører, bøtter og spader, krabbeteine, flytemadrass, baderinger. Kanskje blir det krabbekoking og smaking om vi har vært så heldige å få noe i teinene i løpet av natta :)

Campinghyttene: De er eldre, sjarmerende og har enkel standard: Frokostplass, 4 sengeplasser (vanlige køyesenger), minikjøkken med kaldt og varmt vann, lite kjøleskap, kjøkkenutstyr, kaffetrakter, vannkoker. Veranda med utemøbler. Parkering ved siden av hver hytte.

Ikke tillatt med hund/kjæledyr.

Sanitæranlegget midt på plassen: Toaletter, dusjer (som tar 10-kroninger) og vaskemaskin.

Hver familie ordner selv transport til og fra (bil/buss).

For å tilby flest mulig noen hyggelige feriedager er de tre ukene delt opp slik:

Pulje 1: mandag 29. juni kl 16 - torsdag 2. juli kl 14

Pulje 2: torsdag 2. juli kl 16 - mandag 6. juli kl 14

Pulje 3: mandag 6. juli kl 16 - torsdag 9. juli kl 14

Pulje 4: torsdag 9. juli kl 16 - mandag 13. juli kl 14

Pulje 5: mandag 13. juli kl 16 - torsdag 16. juli kl 14

Pulje 6: torsdag 16. juli kl 16 - søndag 19. juli kl 14

Det betyr: Fire familier i hver sin hytte i hver pulje.

Som tidligere år vil vi legge stor vekt på å sette sammen familier med barn/ungdom på omtrent samme alder som vi tenker kan få det hyggelig sammen :)

Ta med deg: 

- Egne dyner og puter (evnt soveposer), sengetrekk og lakner.

- All mat og drikke til egen familie.

- Solkrem, badetøy, håndklær og ellers klær etter vær og annet dere måtte trenge. Kanskje en fiskestang for å prøve fiskelykken også?

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Mange har imidlertid reservert seg mot fotografering og det skal respekteres.

Kiosk: Av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset, oppfordrer vi som vanlig alle til å unngå kioskhandling. 

Foreslått deltakerpris for hele oppholdet: Kr 200,- pr familie. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen: 8001 Gon

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Vi regner med at det som tidligere år vil være mange som melder sin interesse. Familier fra de nærmeste gruppene prioriteres. Vi ønsker særlig å gi tilbudet til dem med så stram økonomi at annen ferie er lite realistisk. 

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse. I beskjedfeltet MÅ du skrive hvilke puljer du er interessert i. Gjelder det alle puljene, skriver du "Alle puljer". Skriver du ingenting, vet vi ikke når du har ferie og da hører du nok ikke fra oss.

Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv og egne barn. 

5. juni vil arbeidet med plassfordelingen være ferdig. De som har fått plass får da en bekreftelse på epost. 

Resten blir hengende igjen på ønskelista. Vi tar kontakt om vi på grunn av sykdomsforfall o.l. har noe ledig og kan tilby plass. 

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi forholder oss til Folkehelseinstituttets råd og anbefalinger for å bremse smittespredningen av koronaviruset. Enestående familier har som anbefalt utviklet egne smittvernregler som bygger på disse. Vi forventer at alle kjenner og følger disse når man møter opp på våre aktiviteter.  Kort sagt kan reglene oppsummeres til: KOM FRISK - VASK HENDA - HOLD AVSTAND.

Vennlig hilsen

Nina Boberg

kaospilot i IOGTs Enestående familier

Informasjon

Dato

29. juni - 19. juli 2020

Klokkeslett

16:00 - 14:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Nina Boberg

456 10 952

ledelsen@enestaaendefamilier.no

Sted

Gonveien 100, Larvik

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Start: 20. mai
11:30
Slutt: 2. juni
10:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding