Bli med Drammensgruppen på klatring og middag 26. februar!

Utfordre deg selv i buldreveggen - hvor høyt tør du klatre?

Drammensgruppen gjør noe de aldri har gjort før - og utfordrer oss selv til nye høyder - blir du med du også?

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :)

Aktiviteten passer for aktive familier fra 5 år og oppover

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Onsdag 26.februar møter vi opp kl 13:30 på Klatreverkets innendørs klatrepark.
Her får vi utdelt nødvendig utstyr og får hilse på instruktøren vår.

Er du under 12 år, så kan du benytte deg av buldrerommet i 1.etg sammen med mamma eller pappa. Fra 10 år og oppover, så kan du boltre deg løs i hele 2. og 3. etg, men sammen med en voksen om du er under 13 ;)
1.5 time får vi muligheten til å utfordre oss selv inne på Klatreverket, før vi tar turen videre til Dynastiet for en god middag sammen :)

Vi holder på til ca kl 17:30

NB! Utvidet påmeldingsfrist ut tirsdagen :)

Ta med: Drikkeflasker. Lurt med tøy det er lett å bevege seg i!

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne, oppfordres ALLE voksne til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Snakk med barna dine på forhånd slik at de er forberedt.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alltid alt ansvar for egne barn på aktiviteter i vår regi.

Oppmøte: Kl 13:30 inne på Klatreverket. Lederen er lett å få øye på. Her hilser vi på hverandre, får utdelt instruksjoner og utstyr, før vi klatrer i vei. 

Foreslått deltakerpris: Kr 30,- pr person. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen: "8018 Klatreverket"

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig 15. mars. 

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. har ledig kapasitet og klarer å få med deg og dine også. Tilbudet kan komme helt frem til dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det. 

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vennlig hilsen

Marina

frivillige ledere i IOGTs Enestående familier Drammen

Informasjon

Dato

26. feb 2020

Klokkeslett

13:30 - 17:30

Kontakt aktivitetsansvarlig

Marina

911 45 131

drammen@enestaaendefamilier.no

Sted

Tolbugata 115

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 30

Start: 24. februar
15:45
Slutt: 25. februar
23:59

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding