Asker, Røyken- og Drammensgruppa inviterer til herlig helg i Kristiansand helgen 10.-12. mai.

Asker, Røyken- og Drammensgruppa inviterer til helgeopphold i Kristiansand, med besøk i dyrehagen.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Helgen 10. - 12. mai ønsker Asker, Røyken- og Drammensgruppa velkommen til en herlig helg på Sjøstrand i Kristiansand.

Sjøstrand er en liten perle i Kristiansand med èn hovedhytte og 3 småhytter. Hyttene har kjøkkenkrok med kjøleskap. Det er ikke dusj eller toalett på hyttene, men et sanitæranlegg i umiddelbar nærhet. Hyttene har enkel standard, men er veldig koselige.

De fleste familiene får ett eget soverom, men man må dele hytte med en annen familie. Man må også være forberedt på å måtte dele sovesal med en annen familie. Dette gjelder familier som skal sove på hovedhuset.

Ta med: Egen mat og drikke til frokost, lunsj og kveldsmat. (Enestående familier står for middager fredag og lørdag). Sengetøy og laken. Mer utfyllende liste blir sendt til de som får tilbudet.

Kiosk (i dyreparken): I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet -og ikke minst for å dempe kjøpepresset, oppfordres alle voksne til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Da blir det likt for alle og ingen barn som blir såre og lei seg.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Oppmøte: Fredag 10. mai fra kl. 16:00. Da står lederne og ønsker dere velkommen, og dere får tildelt sovested. Vi ønsker at dere er på plass senest kl. 19:00 for da er det felles middag. Enestående familier bestiller pizza.

På dette arrangementet må deltakerne kjøre bil selv, og vi prioriterer familier fra Asker, Røyken og Drammensområdet.

Lørdagen tilbringer vi i Kristiansand dyrepark hvor familiene kjører selv. Vi spiser middagsbuffèt i parken. Enestående familier ordner også med lørdagsgodt.

Søndag må alle være med på å vaske ut før avreise.

Foreslått deltakerpris: Kr 150,- pr familie som betales til leder på vipps på nummer: 97786879, helst før oppmøtet. Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Konvolutt kan godt benyttes ved ønske om å anonymisere betalingen.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn. Plassene fordeles så klokt og rettferdig som mulig 26. april.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. har noe ledig og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen frivillig leder Charlotte og Inger

IOGTs Enestående familier Asker, Røyken og Drammen

Informasjon

Dato

10. mai - 12. mai 2019

Klokkeslett

16:00 - 15:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Inger-Mari Brateng

Telefonnummer: 97786879

E- post: drammen@enestaaendefamilier.no 

Sted

Sjøstrand

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Start: 8. april
22:30
Slutt: 26. april
18:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding