Drammen

Se aktiviteter

Velkommen til Enestående familier i Drammen!

Vi ønsker flere deltakere og potensielle fremtidige ledere velkomne til å bli med oss:)

Enestående familier er IOGTS aktivitetstilbud til deg som ofte er alene med barn eller av en eller annen grunn opplever deg litt alene i foreldrerollen. Hos oss møter du voksne, barn og ungdom i ulike aldersgrupper og livssituasjoner. Felles for oss alle er at vi har lyst til å bli bedre kjent med andre gjennom mulighetene nærmiljøet gir oss for aktiviteter med barna våre.

Drammensgruppa startet opp vinteren 2017.

I Drammen arrangerer vi aktiviteter først og fremst i helger og skoleferier. De foreløpige planene våre finner du i oversikten nedenfor her. (Det vil snart komme mer). Etter hvert som de enkelte aktivitetene blir ferdig planlagte, kan du lese mer og melde deg på via aktivitetskalenderen.

9. februar: Lekeland i Drammen

Vi sender alltid ut epost-invitasjon i forkant av hver aktivitet så følg med i innboksen din :)

 

IOGTs tilbud “Enestående familier” startet opp i 2008 som et pilotprosjekt i Sandefjord med èn leder. I dag er gruppa stor, med frivillige ledere i både Sandefjord og Tønsberg. Trykker du på fanen 'Lokale grupper' kan du se hvordan tilbudet har spredt seg med avleggergrupper mange andre steder i landet.

En del familier har vært med lenge, andre er innom en gang i ny og ne når det passer slik, og det er som oftest også et par helt nye familier med på hver eneste aktivitet gjennom året.

Alt vi arrangerer er selvfølgelig helt alkoholfritt, til glede for barn og voksne :)

Hos oss avlyses aldri noe. Men det kan skje at vi hiver oss rundt og gjør noe helt annet enn det som var planlagt, for eksempel om det mangler snø når vi skal ha akedag. Eller om værmeldinga viser at det ganske sikkert vil bøtte ned når vi har tenkt oss på stranda. Alle påmeldte vil da få beskjed via epost. 

«Lik» gjerne Facebooksiden til Enestående familier. Der finnes mange hyggelige bilder og hilsener etter aktiviteter. Mange av de som er med vil du finne igjen som tilhengere på Facebook. Kanskje oppdager du at du allerede kjenner noen av oss fra før?Her kan du lese litt om hva vi tenker skal til for å bli Enestående familier-leder.

Registrerer du deg på vår epost-liste, får du invitasjon hver gang en aktivitet er ferdig planlagt og klar for påmelding. Kryss gjerne av for invitasjoner fra andre grupper også dersom du ønsker det. Slik registrering er helt uforpliktende og gratis, og vi holder epost-listene for oss selv. 

Har du spørsmål, forslag til aktiviteter eller kanskje du har lyst til å bli med på neste lederkurs for nye ledere? Da hører vi gjerne fra deg :)

Vennlig hilsen lederne i IOGTs Enestående familier Drammen

drammen@enestaaendefamilier.no

Kontakt oss

Lokale ledere:

Inger-Mari Brateng  tlf: 977 86 879

Birgit Risan  tlf: 952 39 345

Marina J. Nilsen tlf: 911 45 131

drammen@enestaaendefamilier.no

Nasjonal leder i IOGTs Enestående familier:

Trude Sletteberg tlf: 976 14 519 trude.sletteberg@iogt.no

Kommende aktiviteter