NB! KORT PÅMELDINGSFRIST! Bærumsgruppen inviterer til en fartsfylt aktivitet med innendørs Gokart og pizza - mandag 20.juli

Enestående familier inviterer på en fartsylt aktivitet.

Bærumsgruppen inviterer, sammen med Drammensgruppen, nye og gamle familier på en actionfylt mandag fullspekket med fart og spenning!

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :)

Aktiviteten passer spesielt godt for ungdom, og for familier med barn i 10 årsalderen og oppover.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Mandag 20.juli møtes vi kl 12:30 utenfor Harald Huysman Karting (innendørs gokart-bane/Alnabru).

Vi har bestilt 2 heat per person, hvert heat består av maks 10 kjørende samtidig.

Aktiviteten avsluttes med pizzakos før vi reiser hjem igjen :)

Vi prioriterer ungdommen og de større barna på denne aktiviteten, med en høydebegrensning på minimum 145 cm.
Men, dersom familien også har mindre søsken som ønsker å være med (minimum 120 cm) så kan de få mulighet til å kjøre på en minibane. 

 1. Kidkart: 120 cm - 145/150 cm (6-10 år)
 2. Juniorkart: 145/150 cm og oppover (10-14 år)
 3. Voksenkart: 15 år og oppover (NB! Ungdommen  ha med legitimasjon da det er krav til legitimasjon ved fylte 15 år)

 

 • Skriv i beskjedfeltet hvem som skal kjøre, og hvilken "kart" man skal kjøre (høyde/alder).
  Det er rom for at voksne som vil kjøre sammen med barna sine til også å delta, men dette må dere si ifra om ved påmeldt interesse.

 

Vi forholder oss selvsagt til Folkehelseinstituttets råd og anbefalinger for å bremse smittespredningen av koronaviruset. Enestående familier har som anbefalt utviklet egne smittvernregler som bygger på disse. Vi forventer at alle kjenner og følger disse når de møter opp på aktiviteter hos oss.  Kort sagt kan reglene oppsummeres til KOM FRISK - VASK HENDA - HOLD AVSTAND. Har du grunn til å tro at du kan være bærer av smittsomme sykdommer så blir du hjemme. Vær ekstra nøye med håndvask og gode hoste/nysevaner og hold fornuftig avstand til andre.

 • Ta med: Drikkeflasker og godt humør!
 • Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne, oppfordres alle til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Snakk med gjerne barna dine på forhånd slik at de er forberedt.
 • Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig, men vær klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.
 • Ansvar: Foreldre har alltid alt ansvar for egne barn på våre aktiviteter.
 • Oppmøte: Kl 12:30 utenfor Harald Huysman Karting, Alnabru - se kart.
  Lederne er lette å få øye på. Her hilser vi på hverandre før vi går inn og gjør oss klar til fart og spenning.
 • Har du ikke bil og trenger skyss fra oppmøteplassen? Skriv det i beskjedfeltet når du melder din interesse så kan vi være behjelpelig med transport til og fra.
 • Foreslått deltakerpris: Kr 50,- pr person.
  Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169.
  Merk betalingen: "8027 GoKart"
  Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.
 • Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).
  Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig 19.juli. 

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. har ledig kapasitet og klarer å få med deg og dine også. Tilbudet kan komme helt frem til dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det. 

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vennlig hilsen

Lene

Frivillige leder i IOGTs Enestående familier Bærum.

Informasjon

Dato

20. juli 2020

Klokkeslett

12:30 - 15:30

Kontakt aktivitetsansvarlig

Lene

94332409

baerum@enestaaendefamilier.no

Sted

Harald Huysman Karting

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 50

Start: 17. juli
15:00
Slutt: 19. juli
12:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding