Follo- og Bærumsgruppen inviterer til villmarksferie 15. til 17. juli

Vii du og familien din oppleve et aldri så lite villmarkseventyr i juli måned?

Vi skal ta tog, overnatte ved elvebredden, og teste familierafting. Tør å utfordre deg, om du er i tvil:)

Aktiviteten passer for familier med barn fra 7 års alder og oppover.

Vi prioriterer familier fra Follo og Bærum. Det er imidlertid en forutsetning at du har vært med på en dagsaktivitet før du er med oss på overnatting, men om du ikke har rukket dette fordi du er ny, så skriv dette i beskjedfeltet - så tar vi kontakt.

Follo - og Bærumsgruppen samarbeider om å få en gruppe Enestående familier til Sjoa i sommer! Vi tilbyr et spennede eventyr, med fokus på samhold, enkle gleder og autentiske naturopplevelser.

Vi har som vanlig fokus på det sosiale, og ønsker en tur der både voksne og barn legger fra seg mobilene. Vi vil ta med kortspill osv. til å ha på toget, og vil sitte sammen i sosiale grupper på 4 og 4. 

Program:

15.juli:

Vi møtes ved Tigerstatuen på Jernbanetorget/ Oslo S klokken 1315. PRESIS. Om du har problemer med å komme presis, må du beregne en halvtime/ eller time mer! Ta med matpakker på toget.

Vi tar toget til Otta, og busses fra togstasjone til vår leirplass ved elvebredden i Sjoa. Vi er fremme rundt 1900.

Vi fordeler oss i tre store lavvoer. Det er madrasser i disse lavvoene, så dette er friluftsliv som de fleste kan takle veldig greit! Sovepose må medbringes. Sangbok og enkle instrumenter ønskes velkommen! 

Vi vil spise et fellesmåltid denne kvelden, og håper på nydelig vær - men husk at regn også har sin sjarme. Meld deg kun på denne turen om du takler all slags vær! Avbestillinger gjelder kun sykdom.

16.juli: Vi prøver familierafting, i en elv som er beregnet på dette. Det er en forutsetning at barn i familien har fylt 7 år, og at en av de foresatte fyller ut egenerklæringsskjema.

På kvelden blir det grillfest, og vedstamp for slitne kropper.

17.juli: 

Vi bader, spiser og nyter noen timer i leiren før vi blir skysset til toget på ettermiddagen. Vi er fremme i Oslo ca 2200.

Mer info, pakkeliste etc, blir sendt til familier som får plass.

Anbefalt egenandel: 100 per deltager. Betales i konvolutt merket med ditt navn. Gi beskjed til leder dersom dette er vanskelig for deg.

Vi minner om at våre aktiviteter er helt alkoholfrie, og at det kun er anledning til å melde på seg selv og egne barn. Vi minner også om at vi unngår kioskhandling av hensyn til fellesskapet.

Plasser fordeles i første omgang innen 20.juni. Om du har behov for å vite dette før  - ta kontakt per mail, eller SMS, så kan vi si noe om sannsynligheten for hvordan vi prioriterer på grunnlag av hvor mange påmeldte vi har.

Vennlig hilsen 

Stina, Natascha og Lene

 

Informasjon

Dato

15. juli - 17. juli 2019

Klokkeslett

13:15 - 22:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn:  Stina, Natascha og Lene

Telefonnummer 94 33 24 09 (Lene)

E- post baerum@enestaaendefamilier.no

Sted

Jernbanetorget

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 100

Start: 29. mai
20:00
Slutt: 14. juli
20:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding