Follo-gruppa inviterer til Fangene på Fortet i Oslo

Bli med på en opplevelse helt utenom det vanlige når Follo-gruppa inviterer til Fangene på Fortet!

Aktiviteten passer for familier med barn mellom 8-17 år.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Søndag 16. besøker vi Fangene på Fortet i Nydalen. Her vil både voksne og barn kunne få bryne seg på utfordrende oppgaver! 

Fangene på Fortet har 45 rom med ulik vanskelighetsgrad med oppgaver som passer for hele familien. Flere av disse rommene er tilpasset for barn. Rommene er mer eller mindre selvforklarende, slik som fotball, basket, balanse, finne gjemte ting – og annet som barn lett forstår. Konseptet på Fangene på Fortet er som skapt for nysgjerrige barn og voksne.

Etter utfordringene møtes vi for å spise pizza. Skriv i meldingsfeltet ved påmelding til ønskeliste dersom det må tas hensyn til mat.

Oppmøte: Kl 13.45 ved resepsjonen til Fangene på Fortet. Leder har med røde ballonger og skal være godt synlig. Vi tar en felles hilse-runde før vi deler opp i grupper som lederne har satt opp. Vi legger opp til at alle familier samarbeider med en familie eller to med barn på omtrent samme alder.

Transport: kun ett par minutters gange fra T-banestopp. Gratis parkering: Kjør videre innover når du ser inngangen til Fangene på Fortet og du vil komme til P-huset, plassene er på Plan 2 og de er merket med «Fangene på Fortet".

Foreslått deltakerpris: Kr 50,- pr person. Betales ved oppmøte via Kjøp og betal-knappen i VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen: 8017 Fangene

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. 

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn. Plassene fordeles så klokt og rettferdig som mulig 11. februar.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen frivillig ledere-

Lihn og Natascha

IOGT Enestående Familier Follo

Informasjon

Dato

16. feb 2020

Klokkeslett

13:45 - 17:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Natascha

97930570

follo@enestaaendefamilier.no

Sted

Nydalsveien 28

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 50

Start: 7. februar
17:41
Slutt: 11. februar
19:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding