Drammensgruppa inviterer til forestillingen Peter Pan mister en melketann lørdag 4 november - Sandvika Teater

Drammensgruppa inviterer til teater forestillingen Peter Pan og den siste melketann lørdag 4. november kl 1600 - Sandvika Teater

Aktiviteten passer barn fra 4-99 år.

Påmelding åpner 23. oktober kl 1900

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Lørdag 4. november kl 1600 vil vi se forestillingen Peter Pan mister en melketann i Sandvika Teater.

Peter Pan og Aldriland står i fare for å forsvinne når Krok og piratene vil stoppe verdens barn fra å drømme og fantasere!

Verdens barn har blitt til små voksne og vet ikke lenger hvordan man leker eller fantaserer. Men det finnes en gutt som har både fantasi og én melketann igjen…Kan han være den som skal hjelpe Peter Pan med å bekjempe Krok og piratene så verdens barn kan få tilbake fantasien og redde Aldriland..?

Familieforestilling om Peter Pan, gutten som aldri blir voksen utfordrer din fantasi og dine sanser med halsbrekkende fysiske utfordringer, mye sang og musikk og 60 barn på scenen.

Oppmøteplass: Kl 14 utenfor Dolly Dimples Sandvika.  Lederne er lette å få øye på i gule vester. Her hilser vi på hverandre og så går vi inn sammen og spiser pizza før forestillingen.

Har du ikke bil og trenger skyss fra oppmøteplassen? Skriv det i beskjedfeltet når du melder deg på. Det pleier å løse seg greit ved at vi fyller opp privatbilene våre. En forutsetning for å få skyss er imidlertid at du har vært med oss på en aktivitet tidligere slik at vi kjenner deg litt fra før.

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr 50,- pr familie. Betales kontant ved fremmøte, gjerne i en konvolutt merket med navnet ditt. Er prisen mer enn du klarer akkurat nå legger du bare litt mindre i konvolutten, det går helt fint. Har du derimot god økonomi og er med mest for det sosiale, er du som vanlig velkommen til å betale litt mer enn den foreslåtte deltakerprisen.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld deg og dine på. Benytt gjerne beskjedfeltet om det også er andre ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget statustekst på skjermen din om hvorvidt du er på ønskelista. En automatisk beskjed er samtidig sendt til din epostadresse. Vi vil bekrefte innen 28. oktober om du har fått plass.

For at flest mulig familier skal få mulighet til å bli med er det kun anledning til å melde på egne barn.

 

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men, det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen leder Annette

IOGTs Enestående familier Drammen

Informasjon

Dato

4. nov 2017

Klokkeslett

14:00 - 18:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn Annette Skaugerud

Telefonnummer 976 03 546

E- post drammen@enestaaendefamilier.no

Sted

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 50.- per familie

Start: 23. oktober
19:00
Slutt: 28. oktober
19:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding