Drammensgruppa inviterer til Emmas Sansehus lørdag 18. november

Emma Sansehus opplevelsessenter tilbyr opplevelser for alle. Enestående familier Drammen ønsker derfor velkommen til besøk lørdag 18. november fra kl 1430-1700.

I sansehuset kan man utforske både syn, lukt, følelse og bevegelse. Her er det ballbinger, lysdusj, musikkinstrumenter og vannseng i rom med ulike farger.

Påmelding åpner 4. november kl 1900

Emma Sansehus opplevelsessenter tilbyr opplevelser for alle. Enestående familier Drammen ønsker derfor velkommen til besøk lørdag 18. november fra kl 1430-1700.

I sansehuset kan man utforske både syn, lukt, følelse og bevegelse. Her er det ballbinger, lysdusj, musikkinstrumenter og vannseng i rom med ulike farger.Dere kan lese mer om Emmas sansehus her

Oppmøteplass: Utenfor Emmas Sansehus kl 1430./ Jens Holes vei 5, 1336 Sandvika. 

Vi vil servere pizza, brus og kake. Alternativt kan en få juice dersom en ikke liker brus. Skriv i så fall det i melding feltet når du melder dere på.

Har du ikke bil og trenger skyss fra oppmøteplassen? Skriv det i beskjedfeltet når du melder deg på. Det pleier å løse seg greit ved at vi fyller opp privatbilene våre. En forutsetning for å få skyss er imidlertid at du har vært med oss på en aktivitet tidligere slik at vi kjenner deg litt fra før.

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr 30,- pr familie. Betales kontant ved fremmøte, gjerne i en konvolutt merket med navnet ditt. Er prisen mer enn du klarer akkurat nå legger du bare litt mindre i konvolutten, det går helt fint. Har du derimot god økonomi og er med mest for det sosiale, er du som vanlig velkommen til å betale litt mer enn den foreslåtte deltakerprisen.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld deg og dine på. Benytt gjerne beskjedfeltet om det også er andre ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget statustekst på skjermen din at du er på ønskelista. En automatisk beskjed er samtidig sendt til din epostadresse. Vi vil sende ut bekreftelse innen 10. november om du har fått plass.

For at flest mulig familier skal få mulighet til å bli med er det kun anledning til å melde på egne barn.

 

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men, det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen leder Annette og Inger

IOGTs Enestående familier Drammen

Informasjon

Dato

18. nov 2017

Klokkeslett

14:30 - 17:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn Annette Skaugerud

Telefonnummer 97603546

E- post  Drammen@enestaaendefamilier.no

Sted

Emmas Sansehus

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 30.- per familie

Start: 4. november
19:00
Slutt: 17. november
18:09

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding