Denne turen er avlyst.

Vi har leid DNTs Svartvannshytta tirsdag til onsdag i høstferien.

Turen går på sti gjennom skogen, via ur og blåbærlyng, og forbi gamle gravplasser, ca 4 km hver vei. Familier som melder seg på må  selv bære mat og utstyr, og villig til å sove i telt. Vi låner ut store tursekker om dere trenger det.

Ved få meldte kan vi sove inne, men vi belager oss på at vi må slå opp telt/ hengekøyer/ tarp utendørs. Vi låner ut lettvektstelt (under 3kg), oppblåsbare liggeunderlag, og tarp/ myggnetting. Er du ukjent med friluftliv, er dette en fin øvelse, er du dreven håper vi du vil være med som forbilde og inspirasjon:)

Til hytten hører det to kanoer. 

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Skriv i beskjedfelt om du synes telt er ok. Plasser deles først ut til deltagere fra Bærum, og til deltagere som er villige til å sove i telt. Vi fordeler plasser fra fredag 18.september, og utover. 

Oppmøte: Jordbru parkeringsplass, kl. 10. 30

Vi kan låne bort: Bergans tursekker, lettevekstelt (under 3 kg), lettvektsliggeunderlag (med god isolasjonsevne)

- Gode sko (anbefaler fjellstøvler, eller ekstra sko) Det er glatte, og våte partier på stien.

- Varme klær, som lue og votter, ullundertøy, lett boblejakke (temperaturen synker på kvelden)

- Sovepose og laken, eller lakenpose/ sengetøy. Det er dyner og puter på hyttene.

- Fiskestang, og redningsvest om du skal ro kano

- Egne måltider, tenk enkelt ift til matpakke, og og hva som feks kan grilles på bålet på kvelden. Ostesmørbød, pølser, potet eller fisk? Ta med kniv om du vil spikke grillspyd. Vi tar med kokekaffe, og noe snop.

Vi forholder oss selvsagt til Folkehelseinstituttets råd og anbefalinger for å bremse smittespredningen av koronaviruset. Enestående familier har som anbefalt utviklet egne smittvernregler som bygger på disse. Vi forventer at alle kjenner og følger disse når de møter opp på aktiviteter hos oss. Kort sagt kan reglene oppsummeres til KOM FRISK - VASK HENDA - HOLD AVSTAND. Har du grunn til å tro at du kan være bærer av smittsomme sykdommer så blir du hjemme. Vær ekstra nøye med håndvask og gode hoste/nysevaner og hold fornuftig avstand til andre.

Foreslått deltakerpris: Gratis

Usikker på om du har fått plass? Se e- post fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Vennlig hilsen

Lene

Frivillige ledere i IOGTs Enestående familier Bærum

Informasjon

Dato

29. sep - 30. sep 2020

Klokkeslett

10:30 - 16:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Lene

E- post: baerum@enestaaendefamilier.no

Sted

Jorbru skytebane, Skui

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: Gratis

Start: 15. september
13:30
Slutt: 28. september
17:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding