Bærumsgruppen reiser til Tusenfryd, torsdag 9.august kl 1100

Bærumsgruppen reiser til Tusenfryd!

Aktiviteten passer for alle.

Vi prioriterer familier fra Bærum.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Bærumsgruppen reiser til Tusenfryd. Badefryd er åpen, så vi skal også bade.

Ta med:

- Vannflaske og matpakke

- Badetøy og håndkle

Oppmøteplass: Kl 1100 ved inngangen til Tusenfryd. Lederne står med rød ballong. Her hilser vi på hverandre og avtaler hvor vi møtes til lunsj. 

Komme seg dit:

Med bil: Det er parkeringsplass, som koster 60 kroner 

Med buss: Det går buss fra Jernbanetorget som korresponderer med t - bane fra Bærum. https://ruter.no/reiseplanlegger/Mellom/Fra/(2190149)Bekkestua%20bussterminal%20(Bærum)/til/(2000000291)Tusenfryd%20(Ås)/for/090820181100/#st:0,sp:0,bp:0

NB: Gi beskjed om du ikke har råd til transport, så finner vi en løsning.

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr 30,- pr person. Betales kontant ved fremmøte, gjerne i en konvolutt merket med navnet ditt. Er prisen mer enn du klarer akkurat nå legger du bare litt mindre i konvolutten, det går helt fint. Har du derimot god økonomi og er med mest for det sosiale, er du som vanlig velkommen til å betale litt mer enn den foreslåtte deltakerprisen.

Fordeling av plasser: Plassene blir fordelt fortløpende til familier som kommer fra Bærum, og påmeldingen vil stenge dersom aktiviteten blir full. Familier utenfor Bærum vil stå på ønskeliste frem til påmeldingen er gått ut, og tildeles plass dersom det er noe ledig.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld deg og dine på. Benytt gjerne beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget statustekst på skjermen din om du er påmeldt og har fått plass eller om du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss havner i folks spamfilter. Da blir den liggende som søppel/reklame e.l. hos mottaker).

Det som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn.

Når du står på ønskeliste, vet vi at du også gjerne vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen frivillig leder Erika og Lene

IOGTs Enestående familier Bærum

Informasjon

Dato

9. aug 2018

Klokkeslett

11:00 - 18:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Lene

Telefonnummer: 94 33 24 09

E- post : baerum@enestaaendefamilier.no

Sted

Fryds vei 25, 1407 Vinterbro.

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 30

Start: 1. august
14:18
Slutt: 5. august
20:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding