Bærumsgruppen reiser til Sigdal Motorsenter med fellesbuss fra Bekkestua, tirsdag 4.august

Med sin 750 meters lengde, 7 meters bredde og kuperte terreng dette en av Norges morsomste Gokart - baner!

Avreise med fellesbuss fra Bekkestua klokken 10.00. Tilbake på Bekkestua ca. kl. 18.00. 

Passer for familier med barn som motorisk vil mestre å kjøre Gocart på stor bane, samt følger beskjeder. Minimum 125 høy, 8 år, helst fylt 10 år. Vi prioriterer ungdom.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Møt presis, og undersøk i forveien hvor dere skal møte: Utenfor Nadderud Svømmhall, klokken 10.00. Her er det mulig å parkere biler, og/ eller ta  buss. Beregne god nok tid fra t - banen dersom du kommer fra Bekkestua (ca 10 min å gå)

 - Pga Corona vil dere få tildelte plasser på bussen. Om dere har barn som blir bilsyke, må vi ha beskjed i beskjedfeltet.

 - Motorsenteret prioriterer sikkerhet høyt, og de tar forbehold om at barn og ungdom tar beskjeder, og mestrer det motoriske, og vil ellers ikke slippe barna inn på banen. 

 - Ta med: Drikkeflasker, matpakker og godt humør! Ta også med tørt tøy og regntøy hvis det regner. Vi skal være utendørs. 

Vi forholder oss selvsagt til Folkehelseinstituttets råd og anbefalinger for å bremse smittespredningen av koronaviruset. Enestående familier har som anbefalt utviklet egne smittvernregler som bygger på disse. Vi forventer at alle kjenner og følger disse når de møter opp på aktiviteter hos oss.  Kort sagt kan reglene oppsummeres til KOM FRISK - VASK HENDA - HOLD AVSTAND. Har du grunn til å tro at du kan være bærer av smittsomme sykdommer så blir du hjemme. Vær ekstra nøye med håndvask og gode hoste/nysevaner og hold fornuftig avstand til andre.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig, men vær klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn på våre aktiviteter

Foreslått deltakerpris: Kr 30,- pr person. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen: 8027 Motorsport

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Har du ikke VIPPS, kan du selvsagt betale med kontanter.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. har ledig kapasitet og klarer å få med deg og dine også. Tilbudet kan komme helt frem til dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det. 

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vennlig hilsen

Lene

Frivillige ledere i IOGTs Enestående familier Bærum

Informasjon

Dato

4. aug 2020

Klokkeslett

10:00 - 18:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Lene

baerum@enestaaendefamilier.no

Sted

Nadderud svømmehall

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 30

Start: 30. juli
17:00
Slutt: 1. august
1:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding