Bærumsgruppen reiser til Høvringen 10. - 12.juli for fotturer i fjellet

Bærumsgruppen tar folkehelsen på alvor, og inviterer til helgetur i fjellet:)

Vi skal søke felles glede og fred i felles naturopplevelser i frisk fjellluft, og all felles aktivitet vil foregå utendørs.

Hver familie bor på seterhytter med selvhushold. Dette skyldes Corona, da vi ellers ville satt flere familier i samme hytte.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

På seteren vi skal bo er det  foruten fotturer mulighet for å bade i fjellvann, og ha yoga utendørs. Meld fra om du er interessert i dette.

Hver familie bor på seterhytter med selvhushold, og det er forventet at dere har med egen mat til frokost, matpakke, middag og kvelds.

Pga Coronasituasjonen er det ikke tillatt med samkjøring. Dersom du ikke har egen bil, må du gi beskjed slik at vi kan undersøke hvilke muligheter vi har for å sette opp transport.

Vi forholder oss selvsagt til Folkehelseinstituttets råd og anbefalinger for å bremse smittespredningen av koronaviruset. Enestående familier har som anbefalt utviklet egne smittvernregler som bygger på disse. Vi forventer at alle kjenner og følger disse når de møter opp på aktiviteter hos oss.  Kort sagt kan reglene oppsummeres til KOM FRISK - VASK HENDA - HOLD AVSTAND. Har du grunn til å tro at du kan være bærer av smittsomme sykdommer så blir du hjemme. Vær ekstra nøye med håndvask og gode hoste/nysevaner og hold fornuftig avstand til andre.

Ta med:  Klær etter hver, proviant til en helg i fjellet, drikkeflasker og godt humør!

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne, oppfordres alle til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Snakk med gjerne barna dine på forhånd slik at de er forberedt.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig, men vær klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn på våre aktiviteter.

Oppmøte: Høvringen, nærmere info om klokkeslett og adresse vil komme i mail til de som får plass.

Foreslått deltakerpris: Kr 100,- pr person. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen: 8027 Fjelltur

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Har du ikke VIPPS, kan du selvsagt betale med kontanter.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig 25. mai. 

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. har ledig kapasitet og klarer å få med deg og dine også. Tilbudet kan komme helt frem til dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det. 

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vennlig hilsen

Stina og Lene

Frivillige ledere i IOGTs Enestående familier Bærum

Informasjon

Dato

10. juli - 12. juli 2020

Klokkeslett

15:00 - 15:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Lene

E- post: baerum@enestaaendefamilier.no

Sted

Brekkesetervegen 33 2673 Høvringen Norge

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 100

Start: 16. mai
15:00
Slutt: 25. mai
15:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding