Bærumsgruppen reiser på hyttetur til Hafjell helgen 3. - 5.august.

Bærumsgruppen skal på hyttetur til Hafjell den første helgen i august.

Vi vil besøke Hunderfossen - så dette blir moro :)

Aktiviteten passer for familier med barn i alle aldre. 

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Vi har leid to hytter i Hafjell hvor inngang til Lilleputthammer er inkludert hele helgen. Vi vil også besøke Hunderfossen.

Ta med: 

- Sengetøy

- Mat som du ønsker å spise til frokost, matpakke og kvelds, samt grillmat til fredag. NB: Det er matbutikker i Hafjell.

På lørdag lager vi taco sammen, som Enestående familier handler inn.

- Underholdning som ikke går på batteri eller ledning. Vi skrur av mobilene når vi er sammen.

Oppmøteplass: Lilleputthammer kl. 12.00 - 17.00 , eller oppmøte på hyttene kl. 17.30 - 19.00

Trenger du offentlig transport? Skriv det i beskjedfeltet når du melder deg på. Merk at det da vil bli en høyere egenandel.

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr 100,- pr person som sørger for egen transport. Kr 200,- per person som trenger offentlig transport buss/tog. Betales kontant ved fremmøte, gjerne i en konvolutt merket med navnet ditt. Er prisen mer enn du klarer akkurat nå legger du bare litt mindre i konvolutten, det går helt fint. Har du derimot god økonomi og er med mest for det sosiale, er du som vanlig velkommen til å betale litt mer enn den foreslåtte deltakerprisen.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld deg og dine på. Benytt gjerne beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget statustekst på skjermen din om du er påmeldt og har fått plass eller om du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss havner i folks spamfilter. Da blir den liggende som søppel/reklame e.l. hos mottaker).

Det som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn.

Når du står på ønskeliste, vet vi at du også gjerne vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen frivillig ledere Erika og Lene

Informasjon

Dato

3. aug - 5. aug 2018

Klokkeslett

12:00 - 18:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn Lene

Telefonnummer 94 33 24 09

E- post baerum@enestaaendefamilier.no

Sted

Nordlia 12

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 100 (200)

Start: 8. juni
8:00
Slutt: 15. juni
19:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding