Bærumsgruppen reiser på helgetur til Hunderfossen 28. - 30. august

Vi reiser til Hunderfossen førstkommende helg. Det er meldt deilig vær, og siden august tross alt er en sommermåned, tenker vi at dette blir et sensommereventyr.

Hiv deg rundt, og meld din interesse - oppgi om du ønsker å kjøre egen bil eller ta fellestransport da vi  evt. må organiserere dette på kort varsel:)

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Fredag 28. august reiser vi til Hunderfossen, for lørdag å nyte parken, frisk luft og hverandre:) Vi reiser hjem igjen søndag, med et mulig stopp i Lillehammer.

Det blir sen ankomst fredag ettermiddag, men desto mer får vi ut av lørdagen, da vi skal kose oss i parken. Det er også bademuligheter. 

Det blir egne hytter per familie grunnet Corona, og mer info sendes i mail til de som får plass. Vi vet av erfaring at mange ønsker å kjøre egen bil. Skriv derfor dette når du melder din interesse.

Vi ønsker å fordele plasser så raskt som mulig, fordi vi må arrangere transport for dem som ønsker dette.  Dersom det er stor interesse fra deltagere fra Bærum ser vi for oss at plassene fordeles allerede innen onsdag kveld. I motsatt fall holder vi påmeldingen åpen lenger.

Vi forholder oss selvsagt til Folkehelseinstituttets råd og anbefalinger for å bremse smittespredningen av koronaviruset. Enestående familier har som anbefalt utviklet egne smittvernregler som bygger på disse. Vi forventer at alle kjenner og følger disse når de møter opp på aktiviteter hos oss.  Kort sagt kan reglene oppsummeres til KOM FRISK - VASK HENDA - HOLD AVSTAND. Har du grunn til å tro at du kan være bærer av smittsomme sykdommer så blir du hjemme. Vær ekstra nøye med håndvask og gode hoste/nysevaner og hold fornuftig avstand til andre.

Ta med: Kommer mail om dette:)

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne, oppfordres alle til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Snakk med gjerne barna dine på forhånd slik at de er forberedt.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig, men vær klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn på våre aktiviteter.

Oppmøte: Nærmere info sendes. Husk å skrive om du ønsker å kjøre egen bil. 

Har du ikke bil og trenger skyss fra oppmøteplassen? Skriv det i beskjedfeltet når du melder din interesse. Det pleier å løse seg greit ved at vi fyller opp privatbilene og at den som sitter på deler på drivstoffutgiftene. En forutsetning for skyss er imidlertid at du har vært med oss tidligere slik at vi kjenner deg litt fra før.

Foreslått deltakerpris:  50 per person. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen: 8027 Sommereventyr

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Har du ikke VIPPS, kan du selvsagt betale med kontanter.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. 

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. har ledig kapasitet og klarer å få med deg og dine også. Tilbudet kan komme helt frem til dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det. 

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vennlig hilsen

Stina og Lene

Frivillige ledere i IOGTs Enestående familier Bærum

Informasjon

Dato

28. aug - 30. aug 2020

Klokkeslett

18:00 - 20:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn Stina og Lene 

e-post: baerum@enestaaendefamilier.no

Sted

Hunderfossen

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 50

Start: 24. august
21:00
Slutt: 26. august
0:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding