Bærumsgruppen reiser med fellesbuss til Langedrag naturpark i høstferien

Bærumsgruppen reiser sammen med Asker og Røykengruppen på høstferie.

På Langedrag skal vi nyte to dager av høstferien på fjellet med norske villdyr tett på oss.

Vi prioriterer familier med barn i skolealder, og som har høstferie denne uken. Det vil være flere ungdommer med denne på turen.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Bli med på høyfjellet i høstferien med en gjeng enestående familier. Her vil vi komme tett på norske villdyr og bli kjent med mange barn og voksne fra tre grupper i Enestående familier.

Oppmøte: BEKKESTUA, Nadderud Stadion 10.30.

Begge dagene vil bli tilbragt på Langedrag friluftspark, programmet og informasjon om mat etc. vil bli sendt deltakere som får plass.

Overnatting: Ta med laken, dyne og putetrekk, det er dyner og puter på rommene. Noen familier vil måtte dele rom.

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet -og ikke minst for å dempe kjøpepresset, oppfordres alle voksne til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Da blir det likt for alle og ingen barn som blir såre og lei seg.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Foreslått deltakerpris: Kr 125,- pr person pr familie som betales til VIPPS #554169 NB: Må merkes med melding 8027 Langedrag. Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. 

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn. Plassene fordeles så klokt og rettferdig som mulig innen 02. september.

Står du fortsatt på ønskelisten etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. har noe ledig og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen frivillig leder Lene

IOGTs Enestående familier Bærum

Informasjon

Dato

30. sep - 2. okt 2019

Klokkeslett

10:30 - 14:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Lene

Telefonnummer:  94 33 24 09

E- post: baerum@enestaaendefamilier.no

Sted

Nadderud stadion

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 125

Start: 25. august
21:00
Slutt: 1. september
12:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding