Bærumsgruppen reiser med fellesbuss for å skyte leirduer, og overnatte i skogen.

Advarsel: Ikke les videre hvis du er redd for å havne i Granskauen. Det er nemlig dit vi skal.

Fredag 1.november setter vi opp fellesbuss til destinasjon "Gokk" i Hadeland, hvor vi blir til søndag.

Passer for tøffe typer, positive humørspredere, eller familier som liker natur.

Liker du synet av den første rimfrosten? 

Liker du å kjenne at ulltrøya gjør jobben sin i den skarpe høstluften?

Liker du å tenne bål, skyte med gevær, og kjenne det kalde draget av høst?

Liker du å spille et slag yatzy mens du hører veden knitre i peisen?

Liker du god mat og godteri?

Bli med oss på tur da vel!

Vi møtes fredag ettermiddag klokken 17.30 ved Nadderud Stadion. Du kan enten parkere ved parkeringsplassen mellom Kiwi og Skateparken Arena som er gratis, eller du kan gå fra T-banen/ bussholdeplass på Bekkestua (5 min).

Bussen tar oss opp til granskauen i Hadeland. Her får vi maten servert av matglade folk, men varmen må vi holde liv i selv ved gode klær, og fyring av ved! Vi overnatter i enkle, men koselige hytter. Et rom per familie, for de mer flere enn ett barn.

På lørdagen skal skyte på bane! Bli sterke i huet gjennom fysisk mestring! Liker du akkurat den tegninga? Meld deg på da vel!

Plasser fordeles 12.oktober.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alltid alt ansvar for egne barn på aktiviteter i vår regi.

Foreslått deltakerpris: Kr 75,- pr person. Betales ved oppmøte via Kjøp og betal-knappen i VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen: 8027 GOKK

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Har du ikke VIPPS, kan du selvsagt betale med kontanter.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn. Det er begrenset antall plasser og de fordeles så klokt og rettferdig som mulig 12.oktober.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall har noe ledig og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det. 

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen frivillig leder Lene

IOGTs Enestående familier Bærum

Informasjon

Dato

1. nov - 3. nov 2019

Klokkeslett

17:30 - 14:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn Lene

E- post  baerum@enestaaendefamilier.no

Sted

Nadderud Stadion (ved Kiwi)

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 75

Start: 22. september
20:00
Slutt: 12. oktober
20:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding