Bærumsgruppen inviterer til Zipline og Lasagne i skogen

Sæteren Gård ligger i vår egen lekegrind, nemlig Bærumsmarka. 

Her skal vi leke oss mellom trærne, og spise middag sammen.

Turen passen for den sporty typen, som liker å vandre med freidig mot, eller kaste seg ut mellom trærne.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Det er 2 km å gå på grusvei til Sæteren gård. Vel fremme skal vi kjøre Zipline mellom trærne, og deretter spise lasagne. Det er moderne fasiliteter, som toalett og kafe, men vi skal være mest utendørs.

Det finnes som kjent ikke dårlig vær, bare dårlig bekledning, så ta derfor med klær etter vær. 

Oppmøteplass: Kl 11.30 på Øverland parkeringsplass. Se adresse nederst på siden.

Bil: Gratis parkering

Buss: Bussrute 150 Oslo - Bærums verk kjører Gamle Ringeriksvei (RV168) forbi Øverland gård. Busstoppet heter Åsterud og ligger 200 m nordvest for gården. Gå ned langs veien til Øverland parkeringsplass. Bussen kjører fra Oslo sentrum via Lysaker og Bekkestua til Bærums verk.

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr 20,- pr person. Betales kontant ved fremmøte, gjerne i en konvolutt merket med navnet ditt. Er prisen mer enn du klarer akkurat nå legger du bare litt mindre i konvolutten, det går helt fint. Har du derimot god økonomi og er med mest for det sosiale, er du som vanlig velkommen til å betale litt mer enn den foreslåtte deltakerprisen.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld deg og dine på. Benytt gjerne beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget statustekst på skjermen din om du er påmeldt og har fått plass eller om du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss havner i folks spamfilter. Da blir den liggende som søppel/reklame e.l. hos mottaker).

Det som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn.

Når du står på ønskeliste, vet vi at du også gjerne vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen frivillig leder Erika og Lene

IOGTs Enestående familier i Bærum

Informasjon

Dato

15. sep 2018

Klokkeslett

11:30 - 17:30

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn Lene

Telefonnummer 94 33 24 09

E- post baerum@enestaaendefamilier.no

Sted

Øverland Parkering Gamle Ringeriksvei 122, 1356 Bekkestua.

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 20

Start: 25. august
20:00
Slutt: 2. september
23:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding