Bærumsgruppen inviterer til vannsport og lunsj på Villa Malla tirsdag 14.august

Bærumsgruppen har fått et unikt tilbud!

Vi skal kjøre vannscooter med instruktør, romperister og padle på SUP på fantastiske Villa Malla :)

Vi prioriterer familier fra Bæum.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Vi skal få leke oss på vannet i halvannen time, og deretter spise deilig lunsj på Villa Malla.

Ta med: Badetøy og håndkle.

Vi kan låne våtdrakter og redningsvester.

Oppmøteplass: Kl 11.15 på Villa Malla. Beregne 15 minutter til å parkere.

Parkering:
Det er en stor parkeringsplass til venstre for butikken Joker i Filtvet sentrum som kan benyttes i tilegg er det flere parkeringsplasser på Filtvets gamle dampskipsbrygge som ligger ca 100 meter forbi nedkjørsel til Villa Malla. Det finnes også en kommunal parkeringsplass på helsetunet før du svinger ned til Villa Malla.

Veibeskrivelse fra Bærum:
Ta av fra E18 ved Asker. Kjør mot Heggedal, og følg skiltene mot Røyken. Følg deretter riksvei 23 mot Drøbak. Etter å ha kjørt gjennom 1 lang og 2 korte tunneler, så kommer man til en rundkjøring hvor man kan se innslaget til Oslofjordtunnelen. Sving til høyre i denne rundkjøringen, og følg riksvei 281 i retning Storsand og Filtvet. Herfra tar det cirka 10-15 minutter å kjøre til Filtvet langs Oslofjorden. Ved skiltet Filtvet er det cirka 200 meter igjen. Følg skiltene til Filtvet brygge, og du finner oss nede i svingen, rett ved Filtvet fyr.

Har du ikke bil og trenger skyss? Skriv det i beskjedfeltet når du melder deg på. Det pleier å løse seg greit ved at vi fyller opp privatbilene og at den som sitter på deler på drivstoffutgiftene. En forutsetning for å få skyss er imidlertid at du har vært med oss tidligere slik at vi kjenner deg litt fra før.

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr 40,- pr person. Betales kontant ved fremmøte, gjerne i en konvolutt merket med navnet ditt. Er prisen mer enn du klarer akkurat nå legger du bare litt mindre i konvolutten, det går helt fint. Har du derimot god økonomi og er med mest for det sosiale, er du som vanlig velkommen til å betale litt mer enn den foreslåtte deltakerprisen.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld deg og dine på. Benytt gjerne beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget statustekst på skjermen din om du er påmeldt og har fått plass eller om du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss havner i folks spamfilter. Da blir den liggende som søppel/reklame e.l. hos mottaker).

Det som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn.

Når du står på ønskeliste, vet vi at du også gjerne vil være med. Plasser til Bærumsfamiler fordeles først, men plasser fordeles fortløpende. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen frivillig leder Erika og Lene

IOGTs Enestående familier Bærum

Informasjon

Dato

14. aug 2018

Klokkeslett

11:15 - 14:15

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn Lene / Erika

Telefonnummer 94 33 24 09 / 458 08 575

E- post baerum@enestaaendefamilier.no

Sted

Stranda 3, 3480 Filtvet

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 40

Start: 8. august
21:30
Slutt: 10. august
23:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding