Bærumsgruppen inviterer til Troll - kongens hale og måltid på Tuk Tuk.

Bærumsgruppen skal på kinofilmen Troll - Kongens Hale, og middag på Tuk Tuk. 

Filmen er anbefalt fra 6 år og oppover. 

Det er begrensede plasser på denne aktiviteten, og plasser fordeles torsdag. Påmeldinger etter dette, vil havne på ønskelisten i tilfelle avbud.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Fredag 11. januar, møtes vi i Sandvika klokken 1615. Vi møtes nede i kinoen, der vi sier hei og jeg deler ut billetter. 

Etter på skal vi spise på Tuk Tuk, og maten forhåndsbestilles. Merk derfor i beskjedfeltet hva du og barna vil spise ved påmelding.

Velg mellom

1. Thai red curry (sterk) med ris

2. Kyllingwok med cashew ( evt. vegetar) med ris

3. Vårruller 4 stk uten ris (ris kan bestilles, men erfaringsmessig så blir det mye mat til overs - vi ønsker ikke bidra til svinn)

Kiosk:  Vi spanderer popcornmeny til dem som vil ha det. I Enestående familier er vi opptatt av å legge til rette for at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet -og ikke minst for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne, ber vi om at kioskhandling unngås. Da blir det likt for alle og ingen som blir såre og lei seg. Snakk gjerne med barna om dette på forhånd slik at de er forberedt.

 

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr 30,- pr person. Vipses til leder ved fremmøte. Er prisen mer enn du klarer  nå legger du bare mindre i konvolutten, det går helt fint. Har du derimot helt grei økonomi, er du velkommen til å betale litt mer.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget tekst på skjermen din om du er påmeldt og har fått plass eller om du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker. Den er lett å overse om man leser epost via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn.

Når du står på ønskeliste, vet vi at du også gjerne vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen frivillig leder Lene

IOGTs Enestående familier Bærum

Informasjon

Dato

11. jan 2019

Klokkeslett

16:15 - 19:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn Lene

Telefonnummer 94332409

E- post lenebull@hotmail.com

Sted

Sandvika kino

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Start: 9. januar
12:00
Slutt: 11. januar
12:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding