Bærumsgruppen inviterer til Toy Story 4 og fellesmåltid

Bærumsgruppen inviterer til kino i Sandvika og fellesmåltid fredag 6. september, klokken 18:00.

Filmen har anbefalt aldersgrense 6 år.

Vi prioriterer familier fra Bærum.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Fredag 6. september arrangerer Bærumsgruppen en aktivitet på Sandvika kino for å se Toy Story 4. Etter filmen spiser vi sammen på Egon i Sandvika.

Kiosk: Enestående familier deler ut popcorn meny. Det oppfordres til at det ikke handles noe utover dette.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Oppmøte: Førstkommende fredag 6. september. Vi møtes nederst i trappen inne på Sandvika kino, senest klokken 18:00 (filmen starter klokken 18:15)

Foreslått deltakerpris: Kr 35,- pr person som betales til leder ved oppmøte. Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vipps kan benyttes. Ønsker du å anonymisere betalingen kan du legge penger i en konvolutt.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig kun anledning til å melde på seg selv og egne barn. Plassene fordeles senest samme dag som påmeldingen er stenger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen frivillig leder Tommy

IOGTs Enestående familier Bærum

Informasjon

Dato

6. sep 2019

Klokkeslett

18:00 - 21:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Tommy

Telefonnummer: 93 66 99 09

E- post: baerum@enestaaendefamilier.no

Sted

Claude Monets alle 25, 1338 Sandvika

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Start: 3. september
11:00
Slutt: 5. september
20:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding