Bærumsgruppen inviterer til tegneaktivitet på Sjøholmen, lørdag 27.november.

Bærumsgruppen inviterer til workshop med kunstner Eirik Jarl, som jobber med å visualisere fremtiden.

Aktiviteten handler om mer enn å tegne, men å reflektere sammen over hva vi har å være takknemlig for. En liten booster i mørketiden med andre ord;)

Sjekk gjerne ut: https://www.affirmativeart.org/ 

Passer ideelt sett for familier med ungdom, men yngre barn kan være med om de liker å tegne.  

Bærumsfamilier blir prioritert.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Oppmøte: Sjøholmen, presis 11.00

Det er parkeringsplass mot betaling før du kommer til Sjøholmen (ned mot Lakseberget båtforening.) Husk å parkere senest 10.50, om du vil være presis

Etter aktiviteten spiser vi sammen i cafeen. Mer info kommer i egen mail. 

Kiosk: Vi ber alle voksne unngå kioskhandling av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne. 

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange hos oss har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn under hele aktiviteten.

Foreslått deltakerpris: Kr 30,- pr person. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen: 8027 Tegning

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker. Den er da lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv som voksen og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig etter endt påmeldingsfrist.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Du hører fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. klarer å få med deg og dine også.

Nå etter gjenåpningen av landet fortsetter vi å følge myndighetenes råd og anbefalinger. KOM FRISK - VASK HENDA OFTE - HOST I ARMHULEN.

Vi minner om: Aktivitetstilbudet Enestående familier er primært for foreldre som bor alene med / ofte er alene med sine barn / tenåringer. På alle våre aktiviteter gjennom året er det derfor slik at alle kommer alene med barna sine. 

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du glemt passordet og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging.

Vi gleder oss!

Vennlig hilsen 

Frivillige ledere i IOGTs Enestående familier Bærum

Informasjon

Dato

27. nov 2021

Klokkeslett

11:00 - 14:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Lene

E- post : baerum@enestaaendefamilier.no

Sted

Sjøholmen

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 30

Start: 20. november
18:00
Slutt: 22. november
18:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding