Bærumsgruppen inviterer til teaterforestillingen "De tre små griser" i urbane Oslo, lørdag 21.april klokken kl 12.00

Vi skal på teater på trikkestallen i Oslo!

"De tre små griser er et musikalsk eventyr om Grynt, Nuss og Nøff som skal ut i verden for å klare seg selv ..."

Forestillingen har fått svært gode kritikker.

Aktiviteten passer for familier med barn fra 3 års alder og oppover

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Lørdag 21.april kl. 1200 skal vi se teaterforestillingen "De tre små griser" på Trikkestallen i Oslo. 

Oppmøteplass: Kl 12.00 utenfor Trikkestallen. Forestillingen starter 12.30, men det er ikke plassbilletter, og vi ønsker gode plasser. Møt derfor presis. Forestillinger varer i ca 55 minutter (ingen pause). Vi spiser medbrakte matpakker etterpå, utendørs i parken/ eller ved en lekeplass. Skulle det regne finner vi en annen løsning.

Ta med: Matpakke og sitteunderlag. Gjerne kaffe på termos;)

Vi anbefaler kollektivtransport:  Nærmeste trikk/buss: Buss nr. 20 og 30, stopp Torshovparken. Trikk 11, 12 og 13 til Torshov. Det er lett å finne din reiserute på ruter.no. Husk at det går 4 barn under 16 år gratis per voksenbillett i helgene.  Gateparkering finnes, men det er strenge regler i Oslo, og kan være vanskelig å finne parkering.

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr 25,- pr person. Vipses eller betales kontant ved fremmøte, gjerne i en konvolutt merket med navnet ditt. Er prisen mer enn du klarer akkurat nå legger du bare litt mindre i konvolutten, det går helt fint. Har du derimot god økonomi og er med mest for det sosiale, er du som vanlig velkommen til å betale litt mer enn den foreslåtte deltakerprisen.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld deg og dine på. Benytt gjerne beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget statustekst på skjermen din om du er påmeldt og har fått plass eller om du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss havner i folks spamfilter. Da blir den liggende som søppel/reklame e.l. hos mottaker).

Det som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn. Plassene fordeles 8.april.

Når du står på ønskeliste, vet vi at du også gjerne vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen leder Erika og Lene

IOGTs Enestående familier Bærum

Informasjon

Dato

21. april 2018

Klokkeslett

12:00 - 14:30

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Lene

Telefonnummer: 94 33 24 09

E- post: baerum@enestaaendefamilier.no

Sted

Torshovgt. 33

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 25

Start: 1. april
14:30
Slutt: 8. april
12:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding