Bærumsgruppen inviterer til "Snøsøstera" - en teaterforestilling

Vi er så heldige å få billetter til prøveforestilling på "Snøsøstera" ved Det norske teater.

Forestillingen passer for 7 år og oppover. Det er begrenset antall plasser  - og vi prioriterer familier fra Bærum.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Vi er så heldige å ha fått gratisbilletter til prøveforstillingen til Snøsøstera, basert på Maja Lunde og Lisa Asiato sin bok:

"Snøsøstera er ei varm forteljing om vennskap og magi, om familiesamhald og sorg. Framsyninga er basert på boka Snøsøsteren av Maja Lunde og Lisa Aisato. Dramatiseringa er ved Maja Lunde, og Alan Lucien Øien har regien.

Det er snart julaftan, som også er dagen Julian blir 10 år. Vanlegvis er det den beste dagen i året, når juletreet står pynta og lysa er tente, lufta er fylt av lukta frå klementinar og peparkaker, og det knitrar i peisen.

Men i år er ingenting som det plar vere. Heime er alt berre trist. Julian har nettopp mista den 16 år gamle storesøstera si. Ho blei sjuk og tynn og trist. Til slutt mista ho livet. Foreldra har forandra seg og er blitt fråverande og tause. Julian tenkjer at jula rett og slett er avlyst.

Så en dag møter han Hedvig. Ho har knallraudt hår, er gnistrande blid, livsglad og elskar jula. Snart blir dei to umogleg å skilje. Kanskje kan det bli jul likevel? Men det er noko mystisk med huset Hedvig bor i. Kven er den underlege gamle mannen som stadig dukkar opp? Og kor er eigentleg foreldra til Hedvig?"

Vi møtes innenfor dørene på Det Norske Teater klokken 17.40 hvor vi tar en hilserunde. I pausen mingler vi;)

 

Ta med deg:

Egen vannflaske

Lederne tar med: 

Godteposer - oppgi evt. allergier

Kiosk: Vi ber alle unngå kioskhandling av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne. 

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange hos oss har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn under hele aktiviteten.

Oppmøte: Klokken 17.40 presis. Forestillingen begynner 18.00. 

Foreslått deltakerpris: Gratis 

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv som voksen og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig etter endt påmeldingsfrist.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Du hører fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall eller lignende klarer å få med deg og dine også.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du glemt passordet og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging.

Vi minner om: Aktivitetstilbudet Enestående familier er primært for foreldre som bor alene med / ofte er alene med sine barn / tenåringer. På alle aktiviteter gjennom året er det slik at alle kommer alene med barna sine. Mye av poenget med å være med, er å bli kjent med andre voksne som også er mye alene med barna sine og utvide familiens nettverk. Alle som er med, store som små, forventes å bidra med positivitet slik at aktiviteten blir hyggelig :)

Vi gleder oss!

Vennlig hilsen Erika og Lene

Frivillige aktivitetsledere i IOGTs Enestående familier Bærum

Informasjon

Dato

18. okt 2022

Klokkeslett

17:40 - 20:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn Lene/ Erika

Telefonnummer 94332409

E- post baerum@enestaaendefamilier.no

Sted

Det norske teater

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: Gratis

Start: 29. september
22:00
Slutt: 3. oktober
20:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding