Bærumsgruppen inviterer til Snøfall, og julemiddag på Bondeheimen

Bærumsgruppen inviterer til julemiddag og teaterstykket Snøfall, onsdag 5.desember.

Aktiviteten anbefales for familier med barn som er 5 år og oppover.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Vi tar en pause fra førjulsstria og spiser julemat, og går på teaterstykket Snøfall basert på NRKs populære tv- serie. Dette er en hverdag, så aktiviteten passer for familier med barn som kan være litt lenger oppe. Teaterstykket begynner klokken 1800, men før det skal vi spise julemat på Bondeheimen. Vi forhåndsbestiller mat, og påmeldingen er bindene.

Skriv i beskjedfeltet om du og barna dine ønsker:

- Tradisjonell juletallerken, med ribbe, pølse, og medisterkake.

- Pinnekjøtt med kålrotstappe og poteter

Oppmøte: Kl 16.20 presis utenfor Bondeheimen. Vi har reservert bord i en time. Kommer du for sent, må du gå inn og finne oss. 

Transport: T- banen til Stortinget. Det er svært dyrt og betale for parkeringshus, og det anbefaler vi derfor ikke.

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr 40,- pr person. Betales kontant til leder ved fremmøte, gjerne i en konvolutt merket med navnet ditt om du ønsker det. Er prisen mer enn du klarer akkurat nå legger du bare litt mindre i konvolutten, det går helt fint. Har du derimot god økonomi og er med mest for det sosiale, er du som vanlig velkommen til å betale litt mer enn den foreslåtte deltakerprisen.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget tekst på skjermen din om du er påmeldt og har fått plass eller om du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame e.l. hos mottaker. Du finner eposten der om du ikke ser den i innboksen din).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn. Plassene fordeles 22.november. 

Når du står på ønskeliste, vet vi at du også gjerne vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen frivillig leder Lene

IOGTs Enestående familier Bærum

Informasjon

Dato

5. des 2018

Klokkeslett

16:20 - 20:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn Lene

Telefonnummer 94 33 24 09

E- post  baerum@enestaaendefamilier.no

Sted

Rosenkrantz' gate 8, 0159 Oslo

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Start: 16. november
16:00
Slutt: 22. november
16:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding