Bærumsgruppen inviterer til skogstur med bålkos, lørdag 7.april kl. 1200

Ut på tur - aldri sur!

Vi går til Sæteren gård i Bærum hvor vi har leid gapahuken :)

Aktiviteten passer for alle!

 

Lørdag 7. april går vi til Sæteren gård. Det er 2 km å gå hver vei, det er brøytet grusvei, og barnevogner kan trilles hele veien.

Sæteren gård i Bærum drives av DNT, og er et lite eldorado for barna, med labyrinter og lekeaparater i skogen. Det er fine fasiliteter, cafe, toaletter osv, men kle dere for å være ute.Vi har leid gapahuken, hvor vi tenner bål:)

Ta med: Nistemat/ bålmat, drikke/ noe varmt på termosen, sitteunderlag. Husk spikkekniv eller grillspyd hvis du skal grille pølser ol. (som må medbringes selv).

Oppmøteplass: Kl 12 på Øverland parkeringsplass. Det er gratis parkering.

Har du ikke bil og trenger skyss fra oppmøteplassen? Skriv det i beskjedfeltet når du melder deg på. En forutsetning for å få skyss er imidlertid at du har vært med oss tidligere slik at vi kjenner deg litt fra før.

Vår foreslåtte deltakerpris: Aktiviteten er gratis:)

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld deg og dine på. Benytt gjerne beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget statustekst på skjermen din om du er påmeldt og har fått plass eller om du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss havner i folks spamfilter. Da blir den liggende som søppel/reklame e.l. hos mottaker).

Det som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn.

 

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen Lene og Erika

IOGTs Enestående familier Bærum

Informasjon

Dato

7. april 2018

Klokkeslett

12:00 - 15:30

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn Lene

Telefonnummer 94 33 24 09

E- post baerum@enestaaendefamilier.no

Sted

Gamle Ringeriksvei 122

Antall plasser: 39 Gjenværende: 14

Pris: Gratis

Start: 12. mars
22:00
Slutt: 7. april
11:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding