Bærumsgruppen inviterer til Påskekos i skogen med overnatting

Bærumsgruppen inviterer til tradisjonell påskekos med frisk luft, bålkos og masse moro i skogen. Vi kan ikke garantere snø, men vi garanterer godt humør!

Alternativ 1:

Bli med fra langfredag til påskemorgen! Dette passer for familier som kan dele rom, da vi sover på flersengsrom. Det er imidlertid et krav at vi kjenner dere fra før. Søndag blir det jakt etter påskeegg.

Alternativ 2:

Bli med å gå turen opp til Sæteren Gård (2 km) fredag formiddag klokken 1300. Vær med å tenne bål, la barna leke, og grill det du har med i sekken. Gå ned igjen selv.

Alternativ 3:

Kom på besøk til oss på lørdagen fra klokken 1300 - 1900, og delta på grilllunsj, påskeverksted, og påskemiddag (fellesinnsats) . Gå 2 km t/r selv. Det er lyst i skogen, også på kvelden.

Dette er i utgangspunktet en overnattingstur, men vi åpner for at dere kan være med på dagsopplegg - da noen av ulike grunner ikke ønsker å overnatte. Spesifiser i beskjedfeltet ved påmelding hvilket alternativ som er aktuelt. Ved stor pågang prioriterer vi familier fra Bærum.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Sæteren gård ligger i Bærumsmarka, det er 2 km å gå fra Øverland Gård parkering (se kart).Veien er brøytet, og man kan trille vogn. Det er også bagasjetraller vi kan bruke om vi ikke har plass nok i sekkene våre. Disse er tilgjengelige ved parkeringen.

Vi har leid hovedhuset som avbildet,  der vi disponerer kjøkken og peisestue, samt brettspillerom til barna/ ungdommen. Vi har også leid sovesaler (flersengsrom). Se bilder her: https://seterengard.dnt.no/hovedhus-og-sovehus/

Vi deler på alle oppgaver både fordi vi som er ledere har egne barn, og fordi vi ikke har mulighet til å bære basismatvarene for andre enn oss selv. 

Turen er gratis, men du må pakke med følgende:

Mat:

- Ta med grillmat som passer til bål (feks en pakke pølser) til deg og familien fredag, og lørdag formiddag (evt annen niste). Husk spikkekniv, eller grillspyd.

- Ta med brød eller knekkebrød (beregne for din familie), og 1 - 2 fellespålegg som vi setter på felles bord til frokost og kvelds (for de som overnatter)  Ta med 1 juice eller 1 melk til fellesbord. Te til eget forbruk. 

- Ta med poteter nok til deg og din familie for påskemiddagen. Ta med en porsjon grønnsak per familiemedlem, eks gulrot eller sjampinjong. Vi ovnsbaker eller steker dette sammen.

- Ta med et påskeegg dersom dere skal være hele helgen, medium størrelse til hver av barna. (Disse vil bli fylt med godteri  fredag - se info i egen mail)

- Ta med egg til påskeverkstedet, da vi skal male egg. Husk å ha eggekartongen på toppen av sekken, så de ikke knuses. Blås de tomme hjemme, eller bær forsiktig, og lag eggerøre av innholdet;)

Overnatting:

Det er madrasser, dyner og puter.

- Ta med laken, dynetrekk og putevar/ sovepose (VIKTIG Å HUSKE LAKEN)

Klær:

Etter vær - sjekk yr.no, samme temperatur som ellers i Bærum.

Underholdning:

Ta med kortstokk, brettspill, yatzi eller tegnesaker. Ipad er ikke tillatt (selv ikke hvis barna er avhengige), ettersom vi er sammen både om dagen og natten (sovesal). 

Dette tar Enestående familier med:

- Ketchup og sennep, sprøløk

- Smør/olje

- Kaffe

- Vi tar med påskelam til middag lørdag, og saus

-  Godteri til å fylle påskeegg. 

- Noen utvalgte spill

NB: Har du allergier, er du vegetarianer,  eller har andre spesielle behov, kan du legge ut for kjøttfritt alternativ, eller rimelig allergivennlig godteri - etter avtale. Tilbakebetales på Vipps, mot kvittering. 

- Vi tar med maling, pensler og sytråd til påskeeggene. 

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Oppmøte: Fredag 19.april, klokken 1300 på Øverland Parkering. Vi møtes ved barnehagen som ligger der. De som skal gå opp på egen hånd, går under broen og over på den andre siden av veien. Følg grusveien forbi gården, opp mot bommen, og følg skilting til Sætern Gård. Ring aktivitetens leder, dersom du ikke finner frem.

Gratis parkering. Det er også mulig å ta buss. Den er der noen minutter over 1300, gi beskjed på SMS så venter vi på dere!

Har du ikke bil og trenger skyss fra oppmøteplassen? Skriv det i beskjedfeltet når du melder din interesse. Det pleier å løse seg greit ved at vi fyller opp privatbilene og at den som sitter på deler på drivstoffutgiftene. En forutsetning for å få skyss er imidlertid at du har vært med oss tidligere slik at vi kjenner deg litt fra før.

Foreslått deltakerpris: Gratis, men du må pakke med deg basismatvarene som står på listen. Vi dekker som sagt påskelam, påskegodt og tilbehør.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn. Plassene fordeles så klokt og rettferdig som mulig 5. april. Trenger du å vite det før, send en mail, så kan vi vurdere det.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. har noe ledig og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen frivillig leder Lene

IOGTs Enestående familier Bærum

Informasjon

Dato

19. april - 21. april 2019

Klokkeslett

13:00 - 14:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn Lene

Telefonnummer 94 33 24 09

E- post baerum@enestaaendefamilier.no

Sted

Gamle ringeriksvei 122

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: Gratis

Start: 9. mars
22:00
Slutt: 4. april
22:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding