Bærumsgruppen inviterer til overnattingstur på Kjeholmen 9. - 12. juli

Bærumsgruppen skal nyte late sommerdager i Bærums egen skjærgård.

Aktiviteten passer for familier som liker å bade, fiske krabber, spille badminton, ro med årer, meditere,  spille kort,  gitar og munnspill. 

Vi legger opp til skjermfri sone for store og små, så moroa må vi lage selv!

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

I Bærums skjærgård ligger øya Kjeholmen. Øya har gamle stier, flotte strender og turmuligheter. Den laftede hytta ligger for seg selv på en liten odde.

Det er 4 soverom med tilsammen 10 sengeplasser og hems med plass til 6 barn. Dersom du eller din familie har spesielle behov må du skrive det i meldingsfeltet, ellers vil man plasseres etter alder. 

Ta med:  

  • Redningsvester
  • Laken
  • Putetrekk
  • Sengetøy/lakenpose (det er dyner i hytta)
  • Lommelykt
  • Badetøy og solkrem
  • Underholding uten batteri eller ledning. Vi har mobilene avslått hele ferien.

Måltider: Dette kommer vi tilbake til i egen mail.

Oppmøteplass og tid: Vi disponerer hytten fra mandag ettermiddag til torsdag formiddag . Vi ror eller tar taxibåt. Vi kommer tilbake til mer detaljer om klokkeslett og oppmøte på egen mail.

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr 50,- pr person. Betales kontant ved fremmøte, gjerne i en konvolutt merket med navnet ditt. Er prisen mer enn du klarer akkurat nå legger du bare litt mindre i konvolutten, det går helt fint. Har du derimot god økonomi og er med mest for det sosiale, er du som vanlig velkommen til å betale litt mer enn den foreslåtte deltakerprisen.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld deg og dine på. Benytt gjerne beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget statustekst på skjermen din om du er påmeldt og har fått plass eller om du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss havner i folks spamfilter. Da blir den liggende som søppel/reklame e.l. hos mottaker).

Det som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn.

Når du står på ønskeliste, vet vi at du også gjerne vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen frivillig leder Lene

Informasjon

Dato

9. juli - 12. juli 2018

Klokkeslett

16:00 - 11:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn Lene

Telefonnummer 94 33 24 09

E- post baerum@enestaaendefamilier.no

Sted

Bruksveien 83

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 50

Start: 8. juni
7:00
Slutt: 10. juli
19:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding