Bærumsgruppen inviterer til Nadderudhallen, og pizza på Baker Samson, 18.mai:)

Bærumsgruppen lader opp til badesesongen, og inviterer enestående familier til Nadderudhallen 18.mai.

Etterpå spiser vi deilig pizza på Baker Samson på Bekkestua.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Barnas dag på Nadderudhallen innebærer at stupetårn er åpne, og at badeleker er tilgjengelige for store og små.

Ta med: Drikkeflasker og godt humør:) Ikke kom skrubbsulten!  Vi har erfaring med at badeaktivitet fører til lavt blodsukker, og siden det kan ta tid å få servert maten vi skal spise senere (ca klokken 1700), anbefaler vi å ha spist godt på forhånd, eller ta med matpakke/mellommåltid i påvente av pizza.

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet -og ikke minst for å dempe kjøpepresset, oppfordres alle voksne til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Da blir det likt for alle og ingen barn som blir såre og lei seg.

Fotografering: Det er ikke lov å fotografere i svømmehallen. Vi tenker også at det er de levende øyeblikkene som er i fokus når vi møtes. Enkelte har også reservert seg for å blir tatt bilde av - spør derfor alltid om dette er greit på våre aktiviteter, uansett. 

Oppmøte: Kl 1445 inne på Nadderudhallen. Kommer du for sent må du sende sms på forhånd, da vi ikke har anledning til å svare på mobilen etter klokken 1500, grunnet at vi da er i vannet;)

Har du ikke bil og trenger skyss fra oppmøteplassen? Skriv det i beskjedfeltet når du melder din interesse. Det pleier å løse seg greit ved at vi fyller opp privatbilene og at den som sitter på deler på drivstoffutgiftene. En forutsetning for å få skyss er imidlertid at du har vært med oss tidligere slik at vi kjenner deg litt fra før.

Foreslått deltakerpris: Kr 25,- pr person som betales til leder ved oppmøte. Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Konvolutt kan godt benyttes ved ønske om å anonymisere betalingen.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn. Plassene fordeles så klokt og rettferdig som mulig 14.mai.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. har noe ledig og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen frivillig leder Lene

IOGTs Enestående familier Bærum

Informasjon

Dato

18. mai 2019

Klokkeslett

14:45 - 17:45

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn Lene

Telefonnummer 94 33 24 09

E- post baerum@enestaaendefamilier.no

Sted

Nadderudhallen

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 25

Start: 10. mai
23:00
Slutt: 14. mai
8:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding