Bærumsgruppen inviterer til middag på Peppes Pizza og familieforestillingen ULVEN, 3.juledag:)

Bærumsgruppen skal spise moddag på Peppes Pizza, og deretter på Nationalteateret for å se familiemusikalen ULVEN som har fått strålende anmeldelser.

Vi har begrensede plasser, les derfor aktivitetsinformasjonen nøye mtp på hvordan vi prioriterer.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

På denne aktiviteten regner vi med høyt antall påmeldte, men vi har kun et begrenset antall plasser. Vi prioriterer familier fra Bærum, men dersom du kjenner på at du trenger dette spesielt nå i julen, gi oss et hint. Det holder med en kort kommentar. Men fordi mange kan føle det slik i høytiden er det likevel ikke en garanti for at du får plass, og det beklager vi. Når det er sagt er alle velkommen til å melde seg på:) Plasser fordeles 19.desember.

Kiosk i teateret: I Enestående familier er vi opptatt av å legge til rette for at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet -og ikke minst for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne, ber vi om at kioskhandling unngås.  Ta derimot gjerne med en diskret godtepose hjemmefra, som dere koser dere med på teateret, da vi ikke kjøper inn noe felles denne gangen.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Oppmøte: 1600 utenfor Peppes Pizza. Kommer du for sent, finner du oss inn i restauranten, men send da en sms. Forestillingen startet klokken 1800.

Transport: Benytt kollektivtransport til Nationalteateret i Oslo, da det er svært vanskelig å finne parkering i sentrum nå.

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr 30,- pr person.  Kan vipses. Er prisen mer enn du klarer  nå  send meg en sms, eller melding i Vips etter at du har fått plass på aktiviteten, så slipper du å ta det i plenum. Har du derimot helt grei økonomi, er du velkommen til å betale litt mer.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget tekst på skjermen din om du er påmeldt og har fått plass eller om du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker. Den er lett å overse om man leser epost via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn.

Når du står på ønskeliste, vet vi at du også gjerne vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen frivillig leder Lene

IOGTs Enestående familier Bærum

Informasjon

Dato

27. des 2018

Klokkeslett

16:00 - 20:30

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn Lene

Telefonnummer 94 33 24 09

E- post baerum@enestaaendefamilier.no

Sted

STORTINGSGATEN 4, 0158, Oslo

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Start: 14. desember
22:00
Slutt: 18. desember
20:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding