Bærumsgruppen inviterer til Månelyst i Flåklypa og Mamma Mia, med påfølgende middag fredag 21.september

Bærumsgruppen inviterer til kino i Sandvika førstkommende fredag, samt påfølgende middag.

Begge filmene er tillatt for alle.

Påmeldingen er åpen.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Fredag 21.september skal vi på kino. Velg mellom Mamma Mia og Månelyst i Flåklypa, skriv i beskjedfeltet hvilken film du ønsker å se når du melder dere på. 

Oppmøte: Avhenger av film:

Mamma Mia : 1610 (Erika møter dere med billetter - filmen begynner 1615)

Månelyst i Flåklypa: 1625 (Lene møter dere med billetter, filmen begynner 1630) 

Alle får en menybillett som kan brukes på popcorn/ drikke. Ellers ønsker vi ikke at det handles i kiosken. Evt annen snacks må medbringes diskret fordi vi ikke ønsker kjøpepress for andre familier.

Etterpå spiser vi middag sammen, vi sender ut fellesmail om dette til de som har mottatt plass.

Vi prioriterer familier med tilhørighet til Bærum, og det er begrensede plasser på denne aktiviteten. Plasser fordeles innen torsdag klokken 20.30. NB: Sjekk junkmail om du ikke har fått svar, da mail generert fra vår svarservice/infomail har en tendens til å havne der. 

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr 25,- pr person. Betales kontant til leder ved fremmøte, gjerne i en konvolutt merket med navnet ditt om du ønsker det. Er prisen mer enn du klarer akkurat nå legger du bare litt mindre i konvolutten, det går helt fint. Har du derimot god økonomi og er med mest for det sosiale, er du som vanlig velkommen til å betale litt mer enn den foreslåtte deltakerprisen.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget tekst på skjermen din om du er påmeldt og har fått plass eller om du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame e.l. hos mottaker. Du finner eposten der om du ikke ser den i innboksen din).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn.

Når du står på ønskeliste, vet vi at du også gjerne vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen frivillig leder Erika og Lene

Informasjon

Dato

21. sep 2018

Klokkeslett

16:10 - 19:15

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn Erika / Lene 

Telefonnummer 458 08 575 / 94 33 24 09

E- post baerum@enestaaendefamilier.no

Sted

Claude Monets alle 25

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Start: 19. september
14:45
Slutt: 20. september
20:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding