Bærumsgruppen inviterer til Lysverksted og smakfullt fellesmåltid, lørdag 10.november

Bærumsgruppen skal feire høsten, og tenner lys i mørket.

Vi støper gelelys, lager gaver og pynt, og legger opp til gjenbruk av materialer.

Etterpå spiser vi sushi og vårruller sammen.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Ta med: Strandskjell, tomme syltetøyglass hvis du har. Klistremerker og glansbilder hvis du har. Vi stiller med materiale.

Oppmøte: Kl 1400 på Steinerskolen på Grav, som er en gammel gård. Skolegården er omkranset med låve og forskjellige bygg/ steinerskolebygninger. Vi skal være i det store gule, gamle huset (Gårdens gamle hovedhus). Vi setter en fakkel utenfor. Det er andre verksteder på skolen denne helgen, men de benytter andre lokaler. Ring hvis dere ikke finner frem.

Vår foreslåtte deltakerpris: Gratis

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget tekst på skjermen din om du er påmeldt og har fått plass eller om du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker. Den er lett å overse om man leser epost via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn. Plasser fordeles innen 7.november.

Når du står på ønskeliste, vet vi at du også gjerne vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen frivillig leder Lene

IOGTs Enestående familier Bærum

Informasjon

Dato

10. nov 2018

Klokkeslett

14:00 - 17:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn Lene

Telefonnummer 94 33 24 09

E- post  baerum@enestaendefamilier.no

Sted

Grav Gårds vei 5

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: Gratis

Start: 31. oktober
23:00
Slutt: 6. november
19:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding