Bærumsgruppen inviterer til Løvens konge og fellesmåltid med chili:)

Bærumsgruppen inviterer til å se den nye "Løvenes konge" fredag formiddag.

Etter filmen spiser vi sammen på Tuk Tuk. 

Vi prioriterer familier med større barn, da aldersgrensen på filmen er 9 år.

Skriv i beskjedfeltet ved påmelding hva du og barna ønsker å spise:

- Vårruller (mild) med eller uten ris

- Wok med kylling og cashew med ris (kan være sterk)

- Grønn curry med ris (sterk)

Oppmøte: 12.10 utenfor kino, ved rundkjøringen til venstre for inngangen. Filmen begynner klokken 12.30. Vi deler ut popcornmeny. Ta evt med vannflaske.

Retningslinjer: 

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet -og ikke minst for å dempe kjøpepresset, oppfordres alle voksne til å merke seg dette og unngå kioskhandling. 

Mobilbruk: Vi er sammen for det sosiale, derfor legger vi skjermene bort på våre aktiviteter.  

Fotografering: Ikke på denne aktiviteten.

Foreslått deltakerpris: Kr 35,- pr person. Informasjon om betaling ved oppmøte, da vi har lagt om til ny Vippsløsning. Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Konvolutt kan godt benyttes ved ønske om å anonymisere betalingen.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn. Plassene fordeles så klokt og rettferdig senest innen en time etter påmeldingen er stengt.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. har noe ledig og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen frivillig leder Stina 

IOGTs Enestående familier Bærum

Informasjon

Dato

19. juli 2019

Klokkeslett

12:10 - 15:30

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn Stina

Telefonnummer 970 67 385

E- post baerum@enestaaendefamilier.no

Sted

Sandvika kino

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 35

Start: 18. juli
12:00
Slutt: 18. juli
20:30

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding