Bærumsgruppen inviterer til Leos Lekeland i vinterferien, torsdag 21. februar!

Bærumsgruppen inviterer enestående familier i Asker og Bærum til vinterferiemoro på Leos Lekeland på Grini (Bærum) torsdag, 21. februar klokken 12.00. (MERK: Dagtid)

Aktiviteten passer for familier med småtasser / barn som liker å leke! Vi prioriterer de yngste, men storesøsken er velkommen med.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Torsdag 21. februar drar vi til Leos Lekeland i Grini Næringspark, Bærum. Vi skal hygge oss og spise sammen på slutten av dagen i eget rom reservert for Enestående familier.

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av å legge til rette for at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet -og ikke minst for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne, ber vi om at kioskhandling unngås. Da blir det likt for alle og ingen som blir såre og lei seg. Snakk gjerne med barna om dette på forhånd slik at de er forberedt. Enestående familier ordner med mat og drikke, slush til barna og kaffe til de voksne.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Oppmøte: Kl 12 på parkeringsplassen rett utenfor hovedinngangen til Leos Lekeland. Det er gratis parkering.

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr 30,- pr person. Betales til leder ved fremmøte. Er prisen mer enn du klarer nå går helt fint. Har du derimot helt grei økonomi, er du velkommen til å betale litt mer.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget tekst på skjermen din om du er påmeldt og har fått plass eller om du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker. Den er lett å overse om man leser epost via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn.

Når du står på ønskeliste, vet vi at du også gjerne vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen frivillig leder Tommy

IOGTs Enestående familier Bærum

Informasjon

Dato

21. feb 2019

Klokkeslett

12:00 - 15:30

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Tommy

Telefonnummer: 93 66 99 09

E- post: baerum@enestaaendefamiler.no

Sted

Grini næringspark 8

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Start: 12. februar
17:00
Slutt: 18. februar
21:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding