Bærumsgruppen inviterer til Leos Lekeland i vinterferien! Onsdag 21.februar.

Bærumsgruppen inviterer enestående familier i Asker og Bærum til vinterferiemoro på Leos Lekeland på Grini (Bærum) onsdag. 21.februar klokken 13.00. (MERK: Dagtid)

Aktiviteten passer for familier med småtasser/ barn som liker å leke! Vi prioriterer de yngste, men storesøsken er velkommen med:)

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Leos lekeland i Bærum ligger i Grini Næringspark.

Oppmøteplass: Kl 13 inne på Leos lekeland. NB: Nøyaktig kjennetegn/ oppmøte vil bli publisert om noen dager, da vi muligens skal disponere vårt eget rom. 

Måltid: Vi skal spise sammen.

Det er gratis parkering.

Vår foreslåtte deltakerpris: GRATIS

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld deg og dine på. Benytt gjerne beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget statustekst på skjermen din om du er påmeldt og har fått plass eller om du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss havner i folks spamfilter. Da blir den liggende som søppel/reklame e.l. hos mottaker).

Det som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn.

Når du står på ønskeliste, vet vi at du også gjerne vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes et nytt passord umiddelbart til din epostadresse.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Spørsmål? Fortrinnsvis i beskjedfeltet når du logger deg på:)

Vennlig hilsen IOGTs Enestående familier Asker/ Bærum

Informasjon

Dato

21. feb 2018

Klokkeslett

13:00 - 15:30

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Erika Utheim Sørvig

Telefonnummer; 458 08 575

E- post: baerum@enestaaendefamilier.no

Sted

Grini Næringspark 8, 1361 Østerås

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: Gratis

Start: 5. februar
22:00
Slutt: 20. februar
15:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding