Bærumsgruppen inviterer til Leos Lekeland 19. okt

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Bli med å leke og spise middag på Leos Lekeland (Grini). 

Aktiviteten passer for familier med barn som liker å leke! Vi prioriterer Bærumsfamilier med yngre barn, men større lekeglade barn er også velkommen :-) 

Tirsdag 19. oktober blir det lek og eventyrlig moro på Leos Lekeland (Grini) fra kl 16:15! 

Lekeland er Nordens største og mest besøkte lekelandkjede, så her kan barna boltre seg mens de voksne slår av en prat. Det er også lagt opp til felles middag i bistroen i lekelandet. 

Ta med: Drikkeflaske

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset, oppfordres derfor alle til å merke seg dette og unngå handling. 

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange hos oss har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn under hele aktiviteten.

Oppmøte: Kl 16:15 utenfor Leos Lekeland Bærum, Grini Næringspark 8.

Foreslått deltakerpris: Kr 30,- pr person. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen: 8027 Leo

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker. Den er da lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. Plassene fordeles fortløpende til Bærumsfamilier med yngre barn. Andre får svar i løpet av lørdag 16.10.21.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Du hører fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. klarer å få med deg og dine også.

Nå etter gjenåpningen av landet fortsetter vi å følge myndighetenes råd og anbefalinger. KOM FRISK - VASK HENDA OFTE - HOST I ARMHULEN.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du glemt passordet og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging.

Vi gleder oss!

Vennlig hilsen frivillig leder Caiila 

IOGTs Enestående familier Bærum

Informasjon

Dato

19. okt 2021

Klokkeslett

16:15 - 19:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Caiila

Telefonnummer: 920 32 359

E- post: baerum@enestaaendefamilier.no

Sted

Leos Lekeland Bærum, Grini Næringspark 8

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Start: 13. oktober
16:00
Slutt: 15. oktober
20:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding