Bærumsgruppen inviterer til kinofilmen Nøtteknekkeren og middag fredag 2.november klokken 1700

Bærumsgruppen skal på kino og se Nøtteknekkeren og de fire kongerikene. 

Denne filmen har engelsk tale, norsk tekst og aldersgrensen er 9 år.

Velkommen til kinoforestilling og sosialt samvær etter kinoen. Vi kommer tilbake til spisested.

NB: Vi har annosert dato for denne filmen på vår lokale side. Odeon legger ut hele kinoprogrammet først tirsdag ettermiddag, og at det ikke er mulig å bestille billetter før dette har skjedd. Vi beklager dette.

Oppmøte: Utenfor Sandvika Bibliotek, til venstre for kinoen. Vi tar en presentasjonsrunde. Send SMS dersom du er forsinket:)

Vi deler ut popcornmeny til dem som vil ha.

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av å legge til rette for at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet -og ikke minst for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne, ber vi om at all kioskhandling unngås. . Om dere vil ha med godteri er det ok, men kjøp det inn på forhånd, og ta det frem når kinoen har begynt.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr 30,- pr person. Betales kontant til leder ved fremmøte, gjerne i en konvolutt merket med navnet ditt om du ønsker det. Er prisen mer enn du klarer akkurat nå legger du bare litt mindre i konvolutten, det går helt fint. Har du derimot god økonomi og er med mest for det sosiale, er du som vanlig velkommen til å betale litt mer enn den foreslåtte deltakerprisen.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget tekst på skjermen din om du er påmeldt og har fått plass eller om du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker. Den er lett å overse om man leser epost via mobiltelefon).

Plasser fordeles innen torsdag klokken 12.00

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn.

Når du står på ønskeliste, vet vi at du også gjerne vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen frivillig leder Lene

Informasjon

Dato

30. okt 2018

Klokkeslett

20:52 - 20:52

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn Lene

Telefonnummer 94 33 24 09

E- post baerum@enestaaendefamilier.no

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Start: 30. oktober
20:52
Slutt: 30. oktober
20:52

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding