Bærumsgruppen inviterer til kino mandag 29mai - OBS KORT PÅMELDINGSFRIST

Bærumsgruppen drar til Sandvika kino og ser filmen "Richard Storken og den mystiske juvelen" - 6års grense

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :)

Aktiviteten passer for familier som har mindre barn/barneskolebarn

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse. OBS KORT VARSEL OG DERMED KORT PÅMELDINGSFRIST.

Mandag 29 mai drar vi til Sandvika kino på filmen "Richard Storken og den mystiske juvelen", den begynner kl 12.45 og har 6års grense. Dette betyr at den er passende for alle barn med foreldre. Se mer informasjon her dersom du er usikker på om ditt barn er for ung til filmen:

https://www.odeonkino.no/film/NCG439184/richard-storken-og-den-mystiske-juvelen

Alle vil få drikke og popcorn :)

Vi drar deretter på kafe (med forbehold om at de er oppe grunnet helligdag). Nærmere info om dette kommer :) 

Ta med deg: 

  • Evt vannflaske ved behov
  • Godt humør

Kiosk: Vi ber alle unngå kioskhandling av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne. 

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange hos oss har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn under hele aktiviteten.

Oppmøte: Kl 12.20 utenfor Sandvika kino. Her tar vi en hilserunde før vi går inn samlet. Aktivitetsleder har rød sekk og er lett å få øye på. 

Foreslått deltakerpris: Kr 20,- pr person. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169.

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv som voksen og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig etter endt påmeldingsfrist.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Du hører fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall eller lignende klarer å få med deg og dine også.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du glemt passordet og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging.

Vi minner om: Aktivitetstilbudet Enestående familier er primært for foreldre som bor alene med / ofte er alene med sine barn / tenåringer. Tilbudet er helt alkoholfritt, til glede for store og små. På alle aktiviteter gjennom året er det slik at alle kommer alene med barna sine. Mye av poenget med å være med, er å bli kjent med andre voksne som også er mye alene med barna sine og utvide familiens nettverk. Alle som er med forventes å bidra med positivitet slik at aktiviteten blir hyggelig :)

Vi gleder oss!

Vennlig hilsen Silje

Frivillig aktivitetsleder i IOGTs Enestående familier Bærumsgruppen 

Informasjon

Dato

29. mai 2023

Klokkeslett

12:20 - 15:30

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Silje

Telefonnummer: 46877120

E- post: baerum@enestaaendefamilier.no

Sted

Claude Monets alle 25, 1338 Sandvika

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Start: 26. mai
22:55
Slutt: 27. mai
14:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding