Bærumsgruppen inviterer til Kanefart og Juletrehogst i skogen 5. desember

Bærumsgruppen drar til skogs for å hente juletrær! Bli med på kanefart, bålkos og juletrehogst på Rønningen gård! 

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :)

Aktiviteten passer for familier som liker seg i skogen og som vil få julestemning allerede tidlig i desember!

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Søndag 5. desember skal vi til Rønningen gård på Skui. Her blir det kanefart, grilling av pølser på bål, og juletrehogst. Det serveres også gløgg og pepperkaker ved bålet. 

Det er et begrenset antall biler som kan kjøre til gården, og familier med de minste barna vil få forrang på disse plassene. Familier med litt større barn, kan parkere på Jordbru, og får en hyggelig skogstur (1,5 km) inn til gården. 

For dere som vil gå fra Jordbru, så vil trærne fraktes ned til parkeringen på Skui skole så man kan hente der på veien hjem.

Kjøreanvisning til gården:

Gps til Persbråten 6 for å få riktig retning inn, deretter Persbråten 105. Følg skilter til Rønningen gård. Ved melkerampa kjør inn porten til høyre og opp veien til nedsiden av låven. 

Ta med deg: 

  • vannflasker
  • termos med noe varmt å drikke. Kakao og kaffe feks. 
  • Sitteunderlag
  • Håndsag hvis man har
  • stor nok bil/takgrind for å få med seg et juletre hjem
  • Varme klær. Vi skal være utendørs hele tiden
  • Grillspyd eller tollekniv til å spikke seg ett
  • Hodelykter/lommelykt hvis man har

Lederne tar med: Pølser m/ tilbehør og marshmallows. Si fra om matintoleranser og allergier i kommentarfeltet

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange hos oss har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn under hele aktiviteten.

Oppmøte: Aktiviteten på gården starter kl.13.00. De som skal gå fra Jordbru møter på parkeringen ved Jordbru skytebanen kl.12.40. (Adr er Jordbruveien, 1340 Skui). Oppmøtested får dere beskjed om etter fordeling av plassene. Dere vil få mer nøyaktig veibeskrivelse også i bekreftelsesmailen

Foreslått deltakerpris: Kr 100,- pr familie. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen: 8027 Kanefart.

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker. Den er da lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig etter endt påmeldingsfrist.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Du hører fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. klarer å få med deg og dine også.

Nå etter gjenåpningen av landet fortsetter vi å følge myndighetenes råd og anbefalinger. KOM FRISK - VASK HENDA OFTE - HOST I ARMHULEN.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du glemt passordet og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging.

Vi gleder oss!

Vennlig hilsen Caiila og Merete

Frivillige ledere i IOGTs Enestående familier Bærum

Informasjon

Dato

5. des 2021

Klokkeslett

13:00 - 16:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn:  Merete og Caiila

Telefonnummer: 

E- post  baerum@enestaaendefamilier.no

Sted

Rønningen Gård, Persbråten 105, 1340 Skui

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Start: 9. november
13:00
Slutt: 14. november
16:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding