Bærumsgruppen inviterer til juleverksted og pepperkakebaking, lørdag 1.desember

Bærumsgruppen åpner første luke i julekalenderen, og der står det: juleverksted og pepperkakebaking:)

Vi skal lage engler, tradisjonell juletrepynt, julekort og pepperkaker. 

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Lørdag 1. desember har vi juleverksted og pepperkakebaking. Vi møtes i det gule hovedhuset på Steinerskolen på Grav. Vi tenner lykt utenfor. 

Ta med: 

Kjevle, forklede. Pepperkakeformer.

Det du har liggende av materialer som du vil bruke, som feks hvitt garn, glanspapir, glitter og stas. Ellers står vi for materialet.

Det blir servert boller, klementiner, kaffe og saft. Ta med matpakke om du vil ha et sunnere alternativ;)

Vår foreslåtte deltakerpris: Gratis. 

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget tekst på skjermen din om du er påmeldt og har fått plass eller om du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker. Den er lett å overse om man leser epost via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn. Plasser fordeles fra 27, men det er mulig å sette seg på ønskelisten frem til 29. Vi prioriterer Bærum først.

Når du står på ønskeliste, vet vi at du også gjerne vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen frivillig leder Lene

IOGTs Enestående familier Bærum

Informasjon

Dato

1. des 2018

Klokkeslett

12:00 - 15:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn Lene

Telefonnummer 94 33 24 09

E- post baerum@enestaaendefamilier.no

Sted

Grav gårdsvei 5

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: Gratis

Start: 25. november
14:00
Slutt: 29. november
17:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding