Bærumsgruppen inviterer til juletrehogst på Skui, lørdag 15. desember klokken 1200

Bærumsgruppen inviterer enestående familier til å være med å hugge årets juletre:)

Vi møtes på Skui gård i Bærum, hvor vi blant annet griller pølser på bål, og inntar julestemning.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Lørdag 15. desember møtes vi på Skui gård for å hugge juletrær til å ta med hjem.

Vi møtes klokken 12.00 ved akebakken, nedenfor parkeringsplassen. Der aker vi hvis det er snø. 

Hvis det ikke er snø, møtes vi der likevel og hilser på hverandre før vi griller oss en pølse eller to, og hugger juletre. Hvis du er forsinket, så vil vi gjerne at du sender en SMS om det, og deretter ringer oss når du er fremme så vi kan finne hverandre.

Ta med: 

- Varme klær (VIKTIG)

- Det er sager på gården.

Dere får tilbud om pølsegrilling, gløgg og pepperkaker, og hestekjøring. 

NB: Dersom dere ønsker å handle julegaver på julemarkedet som også finner sted, ber vi om at dere gjør det etter at aktiviteten er avsluttet, fordi vi ikke ønsker kjøpepress.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Har du ikke bil og trenger skyss fra oppmøteplassen? Skriv det i beskjedfeltet når du melder din interesse. Det pleier å løse seg greit ved at vi fyller opp privatbilene og at den som sitter på deler på drivstoffutgiftene. En forutsetning for å få skyss er imidlertid at du har vært med oss tidligere slik at vi kjenner deg litt fra før.

Vår foreslåtte deltakerpris: Aktiviteten er gratis:)

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget tekst på skjermen din om du er påmeldt og har fått plass eller om du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker. Den er lett å overse om man leser epost via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn. Plasser fordeles innen den 12.desember

Når du står på ønskeliste, vet vi at du også gjerne vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen frivillig leder Lene

IOGTs Enestående familier Bærum

Informasjon

Dato

15. des 2018

Klokkeslett

12:00 - 14:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn Lene

Telefonnummer 94 33 24 09

E- post baerum@enestaaendefamilier.no

Sted

Gml. Jarenvei 119

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: Gratis

Start: 7. desember
7:00
Slutt: 11. desember
19:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding