Bærumsgruppen inviterer til helgetur på Hafjell 30/6 - 2/7

Bærumsgruppa inviterer til en miniferie på Hafjell for store og små!

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Vi prioriterer familier fra Bærum som har vært med oss på aktiviteter før :)

Fredag 30 juni drar vi til Hafjell med to grupper som fordeles over forskjellige hytter. Gruppene vil ha separate programmer, men vil samles til måltider for felles hygge. Den ene gruppen passer for mindre barn over to år, og den andre gruppen er lagt opp for større barn/ungdommer. 

Gruppe 1 - for mindre barn drar til Lilleputthammer lørdagen og koser seg med å være rundt dyr på Barnas gård søndagen

Gruppe 2 - for større barn/ungdommer drar til Hunderfossen lørdagen og reiser opp til Mosetertoppen med gondol søndagen.

Program kan bli endret dersom det blir nødvendig, nærmere program og detaljer vil bli sendt på mail i god tid før avreise :)

Ta med deg: 

  • Mat til din familie som dekker frokost, lunsj og kveldsmat. Lunsjen spiser vi i form av matpakke på de forskjellige aktivitetene.
  • Sengetøy og håndklær
  • Klær etter værvarsel :)

Lederne tar med: Pølser og tilbehør til middag fredag, deltakere bes ta med evt annen ønsket grillmat/spesialmat selv dersom ønskelig. Lederne ordner også middag til lørdagen :)

Kiosk: Vi ber alle unngå kioskhandling av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne. 

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange hos oss har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn under hele aktiviteten.

Oppmøte: Mail med nærmere detaljer vil komme før avreise, nøyaktig adresse til din hytte vil bli gitt der

Foreslått deltakerpris: Kr 100 per person eller 250kr per familie. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169.

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv som voksen og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig etter endt påmeldingsfrist.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Du hører fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall eller lignende klarer å få med deg og dine også.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du glemt passordet og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging.

Vi minner om: Aktivitetstilbudet Enestående familier er primært for foreldre som bor alene med / ofte er alene med sine barn / tenåringer. Tilbudet er helt alkoholfritt, til glede for store og små. På alle aktiviteter gjennom året er det slik at alle kommer alene med barna sine. Mye av poenget med å være med, er å bli kjent med andre voksne som også er mye alene med barna sine og utvide familiens nettverk. Alle som er med forventes å bidra med positivitet slik at aktiviteten blir hyggelig :)

Vi gleder oss!

Vennlig hilsen Silje, Stina og Erika

Frivillige aktivitetsledere i IOGTs Enestående familier Bærumsgruppen

Informasjon

Dato

30. juni - 2. juli 2023

Klokkeslett

18:00 - 15:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Silje

Telefonnummer: 46877120

Sted

Hundervegen 33

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Start: 26. april
18:50
Slutt: 6. mai
12:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding