Bærumsgruppen inviterer til GOKART og pizza søndag 28. oktober.

Bærumsgruppen gjør noe vi aldri har gjort før, GOKART -blir du med du også? Vi ønsker velkommen  til en aktiv dag i Harald Huysman innedørs karting på Alnabru, Søndag 28. oktober fra kl. 13.40

Aktiviteten passer for familier med barn fra 5 års alder (av sikkerhetsmessige grunner må man være over 120) og oppover.  Vi vil prioritere familier med tilhørighet til Bærum.

Påmeldingen er åpen.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Søndag  28. besøker vi Harald Huysman karting på Alnabru. Harald Karting er landets største og mest profesjonelle gokartsenter. De tilbyr kjøreglede og spenning på tre forskjellige gokartbaner, til både voksne og barn.  Etter kjøring samles vi for å spise pizza sammen. Si i fra om eventuelle allergier i kommentarfeltet når dere melder dere på. 

Vi blir delt i tre aldersgrupper. 

Barnegokart: Foregår på egen barne og er for barn i alderen 5 til 10 år (fra 120 cm til 150cm høy). Barn under 120 cm kan ikke kjøre gokart av sikkerhetsmessig grunner. 

Ungdomsgokart: Foregår på hovedbanen og er for barn over 11 (over 150 cm høy). 

Voksengokart: Foregår også på hovedbanen og er for alle over 15 år (Husk legitimasjon). Glemmer ungdommen legitimasjon må han/hun kjøre ungdomsgokart. 

Buckle up for an exiting day!

Oppmøte: Kl 13. 40 utenfor Harald Huysman Karting. Her tar vi en liten hilserunde og går samlet inn. Viktig å være presis. 

På stedet er det kiosk. Av hensyn til felleskapet oppfordrer vi til å unngå kiosk handling. 

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Har du ikke bil og trenger skyss fra oppmøteplassen? Skriv det i beskjedfeltet når du melder din interesse. Det pleier å løse seg greit ved at vi fyller opp privatbilene og at den som sitter på deler på drivstoffutgiftene. En forutsetning for å få skyss er imidlertid at du har vært med oss tidligere slik at vi kjenner deg litt fra før.

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr 80,- pr person. Betales kontant til leder, ved fremmøte, i en konvolutt merket med navnet ditt. Obs! Ikke vipps. Er prisen mer enn du klarer akkurat nå legger du bare litt mindre i konvolutten, det går helt fint. Har du derimot god økonomi og er med mest for det sosiale, er du som vanlig velkommen til å betale litt mer enn den foreslåtte deltakerprisen.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget tekst på skjermen din om du er påmeldt og står på ønskelisten. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame e.l hos mottaker). 

Det er som vanlig anledning til å melde på seg selv og egne barn.

Når du står på ønskeliste, vet vi at du også gjerne vil være med. Da hører du fra oss så fort vi har fordelt plassene.  Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen frivillig leder Lene og Erika

IOGTs Enestående familier Bærum

Informasjon

Dato

28. okt 2018

Klokkeslett

13:40 - 18:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn Erika Sørvig

Telefonnummer 45808575

E- post e.p.u.s@hotmail.com

Sted

Smalvollveien 34

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Start: 21. oktober
23:59
Slutt: 26. oktober
18:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding