Bærumsgruppen inviterer til Froskeprinsen på Sandvika teater lørdag 29.04 kl 13.00

Bærumsgruppen drar til Sandvika Teater lørdag 29 april for å se danseforestillingen Froskeprinsen klokken 13.00 :)

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :)

Vi prioriterer familier fra Bærum med barn i alderen 4 - 10 år på denne aktiviteten

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Lørdag 29 april drar vi på forestillingen Froskeprinsen på Sandvika teater. Showet begynner klokken 13.00 presis. På scenen står dansere fra Happy Feet og barn og breakere fra Kirsti Skulleruds Ballett- og Dansestudio. Eventyret fortelles helt uten ord, med et rikt utvalg dansesjangre til variert musikk. Vi gleder oss stort til et fengende show! 

Forestillingen varer i 1time og 30 minutter, dette er inkludert en pause. Vi drar deretter og hygger oss sammen på restaurant. Vi holder på til ca 16.00 :)

Ta med deg: 

  • Godt humør :)

Kiosk: Vi ber alle unngå kioskhandling av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne. 

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange hos oss har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn under hele aktiviteten.

Oppmøte: Klokken 12.30 utenfor Sandvika teater, vær presis og møt gjerne opp noen minutter før. Ledere vil ha på seg røde sekker, og er lett å få øye på. Vi blir en større gjeng på dette arrangementet, så det er greit å møte opp i god tid før forestillingen begynner. Vi tar en felles hilserunde slik at vi blir bedre kjent før vi går inn samlet :)

Foreslått deltakerpris: Kr 40,- pr person. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169.

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv som voksen og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig etter endt påmeldingsfrist.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Du hører fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall eller lignende klarer å få med deg og dine også.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du glemt passordet og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging.

Vi minner om: Aktivitetstilbudet Enestående familier er primært for foreldre som bor alene med / ofte er alene med sine barn / tenåringer. Tilbudet er helt alkoholfritt, til glede for store og små. På alle aktiviteter gjennom året er det slik at alle kommer alene med barna sine. Mye av poenget med å være med, er å bli kjent med andre voksne som også er mye alene med barna sine og utvide familiens nettverk. Alle som er med forventes å bidra med positivitet slik at aktiviteten blir hyggelig :)

Vi gleder oss til en fin dag med dere!

Vennlig hilsen Silje og Erika

Frivillige aktivitetsledere i IOGTs Enestående familier Bærumsgruppen

Informasjon

Dato

29. april 2023

Klokkeslett

13:00 - 16:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Silje

Telefonnummer: 46877120

Sted

Kinoveien 2, 1337 Sandvika

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Start: 15. mars
23:20
Slutt: 5. april
12:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding