Bærumsgruppen inviterer til formiddagsbesøk på Bergvang besøksgård LØRDAG 18. september

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Lørdag 18. september inviterer vi til formiddagsbesøk på Bergvang besøksgård kl 10:00-12:45. Gården ligger i naturskjønne omgivelser inntil landskapsvernområdet ved Semsvannet, og her finner du bl.a. lama, alpakka, hest, ku, sau, gris, geit, kanin, hund og katt. Kl 11 kan man være med på mating av kuene, og kl 12 får alpakkaene mat. For barn som ønsker det vil det også være anledning for en tur på hesteryggen.

Aktiviteten passer for familier med barn som er glad i dyr, og nye og 'gamle' familier er velkomne :-)

Vi forholder oss selvsagt til Folkehelseinstituttets råd og anbefalinger for å bremse smittespredningen av koronaviruset. Enestående familier har som anbefalt utviklet egne smittvernregler som bygger på disse. Vi forventer at alle kjenner og følger disse når de møter opp på aktiviteter hos oss.  Kort sagt kan reglene oppsummeres til KOM FRISK - VASK HENDA - HOLD AVSTAND. Har du grunn til å tro at du kan være bærer av smittsomme sykdommer så blir du hjemme. Vær ekstra nøye med håndvask og gode hoste/nysevaner og hold fornuftig avstand til andre.

Oppmøte: Kl 10:00 på gressplenen på høyre side på vei opp fra parkeringen til gårdshuset. Her hilser vi på hverandre og tar påmelding til ponniridning. 

Ta med: Husk klær etter værforhold. Ta med drikkeflaske. Det blir mulighet for å grille i lavoen, og vi stiller med kyllingpølser (glutenfrie) og tilbehør. Har dere spesielle behov utenom dette, så ta med mat selv (f.eks glutenfrie lomper). Unngå kioskhandling jfr. våre retningslinjer om å unngå kjøpepress.

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne, oppfordres alle til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Snakk gjerne med barna dine på forhånd slik at de er forberedt.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange hos oss har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn under hele aktiviteten.

Foreslått deltakerpris: Kr 30,- pr person. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen: 8027 Bergvang

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker. Den er da lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser, og på dette arrangementet prioriterer vi familier bosatt i Bærum. Plassene fordeles så rettferdig som mulig kvelden torsdag 16. september etter endt påmeldingsfrist.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. klarer å få med deg og dine også. Tilbudet kan komme helt frem til dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det. 

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vennlig hilsen frivillig leder Merete og Caiila
IOGTs Enestående familier Bærum

Informasjon

Dato

18. sep 2021

Klokkeslett

10:00 - 12:45

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Merete og Caiila

Telefonnummer: 932 35 555 (Merete) 920 32 359 (Caiila)

E-post: baerum@enestaaendefamilier.no

Sted

Bergvangveien 21

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Start: 12. september
17:00
Slutt: 17. september
16:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding