Bærumsgruppen inviterer til festforberedelser før nasjonaldagen:)

Lånt av meny.no

Bærumsgruppen forbereder seg til nasjonaldagen:)

Denne aktiviteten er en forberedelse til fest de vi pynter kake, binder buketter, og lager noe 17.aktig pynt, slik at du og din enestående familie kan ta med dere kake og pynt hjem, og nyte dette dagen derpå.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Oppmøte: Helset klubbhus (se kart) klokken 16.30

Her hilser vi på hverandre:)

Vi tilbyr enkel servering til sultne mager (oppgi allergier). Deretter pynter vi 17.maikake med bær i flaggets farger, og lager blomsterbukett og pynt for den store dagen.

Lederne tar med:

- Enkel servering, saft og kaffe

- Kakebunner til bløtkake og pavlova. Krem, samt røde og blå bær.

- Blomster

- Dekormateriell i rødt, hvitt og blått.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange hos oss har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn under hele aktiviteten.

Foreslått deltakerpris: Kr 20,- pr person. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169.

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv som voksen og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig etter endt påmeldingsfrist.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Du hører fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall eller lignende klarer å få med deg og dine også.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du glemt passordet og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging.

Vi minner om: Aktivitetstilbudet Enestående familier er primært for foreldre som bor alene med / ofte er alene med sine barn / tenåringer. Tilbudet er helt alkoholfritt, til glede for store og små. På alle aktiviteter gjennom året er det slik at alle kommer alene med barna sine. Mye av poenget med å være med, er å bli kjent med andre voksne som også er mye alene med barna sine og utvide familiens nettverk. Alle som er med forventes å bidra med positivitet slik at aktiviteten blir hyggelig :)

Vi gleder oss!

Vennlig hilsen Lene

Frivillige aktivitetsledere i IOGTs Enestående familier Bærum

Informasjon

Dato

16. mai 2023

Klokkeslett

16:30 - 18:30

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn Lene

Telefonnummer 94 33 24 09

E- post baerum@enestaaendefamilier.no

Sted

Skollerudveien 31

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 20

Start: 1. mai
12:00
Slutt: 7. mai
20:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding