Bærumsgruppen inviterer til "Fangene på fortet" i vinterferien, mandag 19. februar.

Bærumsgruppen skal leke "Fangene på fortet" i vinterferien. Blir du med?

Aktiviteten foregår på dagtid, og passer for familier med barn fra 8 år og oppover, og er forbeholdt voksne som ofte er alene med barna sine. Familier fra Bærum og Asker vil bli prioritert.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Mandag 19.februar drar vi til "Fangene på fortet "i Nydalen (Oslo). Vi skal leke oss der i 2 timer, og avslutter med pizza. 

Fangene på Fortet er et aktivitetssted, hvor man inviterer gjengen og skal konkurrere i ulike oppgaver. Vi blir delt opp i lag på 3 – 5 personer og hvert lag vil få en nøkkel, med denne nøkkelen kan man åpne de 45 ulike rommene og skal jobbe sammen for å løse de ulike utfordringene.Det er ulike celler med forskjellige oppgaver alt i fra fysikk til IQ. Det er alt fra fysiske oppgaver som klatring, balanse men også gåter og andre skjulte løsninger. Nøkkelen er aktivert i den tiden man velger og etter alle er ferdige kan man kåre et vinnerlag.

Vi anbefaler at man har på en t-skjorte og vanlige «casual» klær, slik at man slipper å bli varm. 

Fangene på Fortet passer for alle, man er alltid flere personer på laget og man kan bytte på å gjøre oppgavene. Noen av rommene er mer fysiske men lagene bestemmer selv underveis hvilket nivå og hvilke rom man vil løse. Slik man kan tilpasse det til lagets begrensninger.

Denne aktiviteten passer best for de som er fylt 8 år. Flere av rommene er vanskelige og noen kan være skumle. Det kan også være greit at det er med en voksen på laget dersom barna er yngre en 10 år.

Denne aktiviteten er gratis.

Oppmøte: Kl.1145  (aktiviteten begynner presis klokken 1200)

Fangene på fortet sine lokaler, Nydalsveien 28, 0484 Oslo‎

Fangene på fortet holder til rett ved T-banestoppet «Nydalen» og holder til i samme område som Handelshøyskolen BI bare bruk andre utgangen fra T-banen og dere vil komme rett til oss. Det er også mulig å ta 30 bussen til Gullhaugveien eller 37 bussen til BI.

Parkering mot avgift.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld deg og dine på. Benytt gjerne beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget statustekst på skjermen din om du er påmeldt og har fått plass eller om du er på ønskelisten. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss havner i folks spamfilter. Da blir den liggende som søppel/reklame e.l. hos mottaker).

Det som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn.

Når du står på ønskeliste, vet vi at du også gjerne vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes et nytt passord umiddelbart til din epostadresse.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen leder Lene og Erika

IOGTs Enestående familier Bærum

Informasjon

Dato

19. feb 2018

Klokkeslett

11:45 - 15:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn Lene Bull Haugsøen 

Telefonnummer 94 33 24 09

NB: Beskjeder til oss må skrives i beskjedfeltet ved påmelding. Dette kan endres underveis hvis du logger inn.

Sted

Nydalsveien 28 0484 Oslo‎

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Start: 2. februar
15:00
Slutt: 10. februar
21:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding